DESPRE

Am început să scriu pe acest blog în 2011, mai exact pe 1 august. A început ca o joacă, s-a transformat mai apoi într-o pasiune, iar acum a devenit un job executat cu cea mai mare plăcere. Am vrut să aduc pe buzele multor cititori numele de Laurentzyu's Books, să îi țin la curent cu toate noutățile, să adaug vieților lor acel ceva care să te influențeze puțin în ceea ce ai de gând să faci. Și sper că am reușit. 

După aproape 2 ani, am vrut să transform totul în ceva mult mai plăcut, mai creativ și mai relaxant. Așa a luat naștere Peace. Love. Books., un blog despre cărți, filme, muzică și artă. Pentru a-l face și mai accesibil, am hotărât să structurez aproape totul pe categorii (aveți mai jos bannerul fiecăreia, plus o mică descriere). 

Știu că există anumite sunete care nu au cum să nu te relaxeze, să te facă să te simți extraordinar, astfel că am pus în partea de jos a blogului un minunat playlist pe care îl puteți porni în timp ce citiți anumite articole, sau pe care îl puteți opri atunci când veți savura melodiile din rubrica I ♥ music. Citește blogul în timp ce asculți în surdină ploaia, valurile oceanului, ciripitul păsărilor din junglă sau diferite melodii folosite de asiatici și arabi în terapiile de relaxare. Bineînțeles, poți porni player-ul și pentru a-ți citi cartea preferată, alături de o cafea sau un ceai.


Waiting on Wednesday este o rubrică săptămânală în care vor fi prezentate cărțile în curs de apariție de la diferite edituri din România. 


Dacă ești fidel, ei bine, treaba se cam... schimbă. În fiecare lună pun la bătaie 6 cărți în format e-book pentru cel mai tare și activ cititor. Reguli și detalii în postările respective. 


Un bookaholic trebuie să facă rost de multe cărți, indiferent de ce gen sunt sau de unde sunt achiziționate acestea. În fiecare lună, In my mailbox vă va prezenta noii locuitori din biblioteca mea. 


Pentru că îmi place să promovez lectura, în fiecare lună o carte va căpăta statutul de căpătâi. Din trei cărți puse într-un ring inedit amenajat, doar una va ieși câștigătoare (sau cel puțin sperăm să ne ocolească egalitățile). Ea se va bucura de faimă, va fi în lumina tuturor reflectoarelor, și va fi cel mai cool accesoriu al lunii (și nu numai, pentru că sigur va trece testul timpului). 


Prima oară la o carte vezi coperta. Uneori, o mică dezamagire, alteori, dragososte la prima vedere. Cele mai tari coperți, doar în Cover Reveal.


Cititorii împătimiți merită răsplătiți. Cele mai interesante concursuri, cu cele mai frumoase cărți, doar în rubrica Giveaway.


Până acum nu am mai făcut-o, dar viitorul pregătește multe surprize. Guest post găzduiește diferite persoane, de la colegii mei bloggeri până la autorii de cărți, care vor scrie postări pe anumite teme. 


Filme sunt pentru toate gusturile, iar dacă îți place unul sau nu, nu te poți hotărî decât după ce l-ai văzut. Dar până să alegi un film, cale lungă. Noile trailere ale celor mai promițătoare filme, doar în New Trailer


Știți doar cât de mult îmi place lepșele, mai ales cele creative, care te obligă să-ți strivești neuronii în căutarea unui răspuns cât mai potrivit. Tot lepșele ne ajută pe noi, bloggerii, să ne cunoaștem mai bine.


Unii ascultă muzică în timp ce citesc. Eu nu, pentru că îmi place atât de mult, încât nu mă pot abține să nu fredonez câteva versuri. Și atunci, unde-i concentrarea? Dar, cum nu stăm toată ziua cu nasul în cărți, o pauză muzicală prinde bine oricui. În cadrul rubricii I ♥ music vor fi postate, săptămânal, câte trei melodii care, promit, vor satisface toate urechiușele. 


Lumea e plină de ei. Îi cunosc pe unii, și sper ca într-o zi să devin și eu unul. Se numesc artiști și sunt de mai multe feluri, dar toți reușesc să stârnească ceva în tine. Voi încerca în fiecare postare să creez un portofoliu, o carte de vizită pentru fiecare dintre aceștia. Pregătiți-vă, arta e gata să devoreze prezentul!

6 comments

  1. Anonim

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!