Trailere si postere Divergent si Maleficent + primele imagini din Fifty Shades


posted by Laurentzyu on

No comments


După The Hunger Games/ Jocurile Foamei, ne pregătim pentru Divergent! Într-un Chicago distopic, oraşul în care trăieşte Beatrice Prior, societatea este împărţită în cinci facţiuni, fiecare dintre ele cultivând o anumită virtute: Candoarea (cei sinceri), Abnegaţia (cei altruişti), Neînfricarea (cei curajoşi), Prietenia (cei paşnici) şi Erudiţia (cei inteligenţi). În fiecare an, într-o zi anume, tinerii în vârstă de şaisprezece ani trebuie să-şi aleagă facţiunea căreia îi vor fi devotaţi pentru tot restul vieţii. În ceea ce o priveşte pe Beatrice, ea trebuie să hotărască dacă rămâne alături de părinţii ei sau alege facţiunea care consideră că i se potriveşte cel mai bine. În cele din urmă, alegerea pe care o face va surprinde pe toată lumea, inclusiv pe ea însăşi.

În timpul iniţierii care urmează, marcată de o puternică rivalitate, Beatrice îşi ia un alt nume, Tris, şi se străduieşte să afle cine sunt cu adevărat prietenii ei şi, de asemenea, dacă o poveste de dragoste cu un băiat uneori fascinant, alteori enervant, îşi poate găsi locul în viaţa pe care ea şi-a ales-o. Dar Tris are un secret pe care l-a ascuns de toată lumea deoarece fusese prevenită că i-ar putea aduce moartea. Şi, pe măsură ce descoperă un conflict care ia treptat amploare, ameninţând să destrame societatea aparent perfectă în care trăieşte, află că secretul ei ar putea-o ajuta să-i salveze pe cei dragi… sau ar distruge-o.

Cartea scrisă de Veronica Roth, prima din seria omonimă din care mai fac parte și Insurgent și Allegiant (în curând la editura Leda), urmează să fie ecranizată anul viitor de Neil Burger (The Illusionist, Limitless, The Lucky Ones), avându-i în rolurile principale pe Shailene Woodley (The Spectacular now, The Descendants, The fault in our stars) și Theo James (Underworld: Awakening). Puteți admira mai jos posterele cu personaje:
Și acum, probabil cel mai așteptat, minunatul trailer. Nu uitați, Divergent rulează și în cinematografele românești din 21 martie 2014. 

Despre Fifty Shades a auzit probabil toată lumea. Primul volum al trilogiei a beneficiat de articole pe prima pagină în celebrele publicaţii New York Times şi Wall Street Journal şi un prim tiraj de 750.000 de exemplare. Această primă tipărire s-a dovedit în câteva zile insuficientă, astfel că editorul american s-a văzut "obligat" să retipărească romanul. După doar şase săptămâni de la lansare, cartea s-a vândut doar în SUA în 10.000.000 de copii, după cum a anunţat New York Times. Apărută şi în Marea Britanie, cartea a fost tradusă în peste 30 de ţări și urmează să fie ecranizată de Sam Taylor-Johnson, în rolurile principale fiind aleși Dakota Johnson și Jamie Dornan, după ce Charlie Hunnam a renunțat la rolul excentricului miliardar. Pelicula urmează să apară pe 14 februarie 2015, chiar de Valentine's Day, și nu pe 1 august 2014 așa cum fusese anunțat prima oară. 

Astăzi au apărut și câteva imagini cu cei doi actori care, după părerea mea, nu sunt foarte bine aleși. Detalii despre cele trei cărți ale trilogiei găsiți aici, aici și aici. Părerea mea despre primele două volume aici și aici. O altă surpriză vine săptămâna aceasta de la Disney, unde poveștile continuă să prindă viață. Basmul Frumoasei Adormite renaște anul viitor, având-o însă în rolul principal pe Maleficent, interpretată de frumoasa Angelina Jolie, iar filmul urmează să aibă premiera pe 30 mai.


Frumoasa şi tânăra Maleficent trăieşte o viaţă idilică în paşnicul ei regat acoperit de păduri, visând că va deveni o puternică zână făcătoare de bine. Asta până într-o zi când armata unui rege invadator îi atacă semenii şi o extraordinară trădare face inima zânei să se transforme în piatră. Setea de răzbunare o împinge pe Maleficent ca, ani mai târziu, să arunce un crunt blestem pe Aurora, fiica succesorului la tron a regelui ce i-a pustiit regatul, dar, pe măsură ce Aurora creşte, vrăjitoarea începe să se întrebe dacă nu cumva aceasta deţine cheia unui viitor paşnic al întregului ţinut...

Încă o surpriză frumoasă o reprezintă posterul noului film semnat Darren Aronofsky (Requiem for a dream, The Wrestler, Black Swan, The Fountain), Noah. Anthony Hopkins, Jennifer Connely, Emma Watson, Russell Crowe, Logan Lerman, Ray Winstone și Douglas Booth fac parte din povestea biblică a celui mai mare potop din istorie. 


Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!