Trailer nou: Vampire Academy, dezamagitor


posted by Laurentzyu on ,

No comments


Academia Vampirilor este, fără dar și poate, cea mai bună serie cu vampiri pe care am citit-o vreodată. Dar ce se întâmplă atunci când o poveste atât de bună intră în mâinile unor oameni care vor s-o facă și mai bună? Am zis că vor, nu și că reușesc... Din trailer, una dintre seriile mele preferate pare o poveste adolescentină cu personaje prost alese, vampiri cu colți cumpărați de la magazin în preajma Halloween-ului și faze extrem de amuzante, când filmul trebuia să fie unul dintre cele mai bune thrillere. Deși pare o parodie, aștept să apară pentru a-mi da cu părerea mai mult, dar până acum sunt dezamăgit, singurul lucru care mi se pare mai OK fiind coloana sonoră.  


Academia Sf. Vladimir nu este o şcoală ca oricare alta, ci un loc secret, ascuns în străfundurile pădurilor din Montana, în care moroii (vampiri vii şi muritori) sunt educaţi în tainele magiei, iar tinerii dhampiri (jumătate oameni, jumătate vampiri) sunt antrenaţi să-i apere de atacurile sângeroase ale strigoilor (morţi vii), cei mai înspăimânttori şi mai periculoşi vampiri.

Rose Hathaway, o fată dhampir, se pregăteşte să devină gardă de corp pentru prietena ei cea mai bună, prinţesa moroi Lissa Dragomir. Antrenamentul pentru lupta cu strigoii este unul dur şi epuizant, iar pe lângă intrigile şi comploturile din Academie, situaţia ei se complică din cauza unei idile tăinuite şi interzise. Având o legătură psihică ieşită din comun, cum nu s-a mai întâlnit de secole, cele două eroine încearcă să facă faţă ameninţărilor...


Voi ce părere aveți? Sunteți mulțumiți de felul în care arată ecranizarea regizorului Vrăjitoarele din East End, Mark Waters?
Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!