Noi postere pentru Catching Fire, The Vampire Diaries, The Originals, American Horror Story, Arrow, American Hustle si The Hobbit


posted by Laurentzyu on

No comments

După cum știți, posterele reprezintă unul dintre cele mai importante lucruri când vine vorba de promovarea unui film sau a unui serial, așa că producătorii nu se dau în lături să cucerească inimi prin acestea. Doresc așadar să îmi iau revanșa pentru scurta absență de pe blog printr-o galerie fascinantă a acestora. Primul pe listă, The Hunger Games: Catching Fire/ Jocurile Foamei: Sfidarea, probabil cel mai așteptat film al toamnei. 
Katniss Everdeen
Joi a avut loc premiera celui de-al cincilea sezon al serialului fenomen The Vampire Diaries/ Jurnalele Vampirilor. Prin dragoste, ură și morți mai numeroase decât în Game of Thrones, serialul continuă să aibă milioane de fani în întreaga lume, iar toamna aceasta va debuta și pe micile ecrane din România. 
Tyler Lockwood
Caroline Forbes
Matt Donovan
Jeremy Gilbert
Bonnie Bennett
Silas
Stefan Salvatore
Elena Gilbert
Katherine Pierce
Damon Salvatore
Fanii serialului mai sus numit știu că familia de vampiri originali au dat ciudatul Mystic Falls pe New Orleansul de odinioară, și cum succesul venit odată cu apariția acesteia nu putea fi trecut cu vederea, un serial nou care să urmărească aventurile vampirilor Klaus, Elijah și Rebekah a fost binevenit.
Klaus
Elijah
Rebekah
Marcel
Hayley
Sophie
Davina
Cami
După două sezoane tulburătoare, American Horror Story promite să revină în forță din 9 octombrie. Vrăjitoarele se pare că sunt tema principală a noului sezon, Coven, iar posterele și teaserele deja lansate nu fac altceva decât să-ți facă pielea de găină. 
American Horror Story - Poster 1
American Horror Story - Poster 2
American Horror Story - Poster 3
American Horror Story - Poster 4 
American Horror Story - Poster 5
Un alt serial de succes care revine în aceasta toamnă pe micile ecrane este Arrow/ Arcașul. Producătorii au ales patru postere cu personaje masculine pozate la bustul gol, iar fanii și-au exprimat nerăbdarea pentru următoarea serie de postere, cea în care femeile iau locul bărbaților. :))
Oliver Queen
Roy Harper
Diggle
Slade Wilson 
Canalul de televiziune CW lansează pe 17 octombrie un nou serial, Reign. Găsiți trailerul aici. 
Poster Reign
După ce cuplul Jennifer Lawrence - Bradley Cooper a avut un succes nebun în pelicula Silver Linings Playbook/ Scenariu pentru happy-end, regizorul David O. Russell îl readuce în lumina reflectoarelor în producția American Hustle/ Scandal în stil american. Doar aruncând o privire posterelor și trailerului de aici poți simți mirosul de Oscar. 
Rosalyn Rosenfeld
Jimmy Boyle 
Melvin Weinberg 
Maxine Gardner 
Carmine Polito
V-am mai spus că trilogia distopică Divergent a autoarei Veronica Roth va fi ecranizată, însă acum avem și postere cu personajele principale. 
Tris Prior
Four/ Tobias
Și pentru că deja am făcut o ditamai lista, tragem linie și ne oprim la partea a doua din Hobbitul lui Peter Jackson, Dezolarea lui Smaug. Cinci postere noi însoțite de un nou trailer și un spot TV și de știrea că noua trilogie a costat de două ori mai mult decât Stăpânul Inelelor

 
 
 
 
 

Trailerul apărut pe 1 octombrie:


Și primul spot TV pe care chiar aș fi încântat să-l văd și la noi...


Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!