PREMIERA NATIONALA | Atlas a intrat in soundtrackul Catching Fire


posted by Laurentzyu on

1 comment


Catching Fire / Sfidarea este probabil cel mai așteptat film al toamnei. Fanii primei părți, The Hunger Games / Jocurile Foamei, sunt nerăbdători să afle ce se va întâmpla în continuare cu personajele care au cucerit planeta, iar acest al doilea capitol se anunță a fi și mai spectaculos decât anteriorul, fiind regizat de Francis Lawrence, cunoscut pentru producții ca Apă pentru elefanți, Sunt o legendă, Constantine și Touch

Katniss și Peeta au câștigat împreună sângeroasele Jocuri ale Foamei, sfidând pentru prima oară în istorie regulile impuse de Capitoliu. Reveniți în Districtul 12, după toate încercările înfruntate, convinși că au câștigat o viață sigură și decentă pentru ei și familiile lor, speră că va urma o lungă perioadă de pace. Dar, în timp ce Katniss și Peeta parcurg obligatoriul Tur al Învingătorilor, apar zvonuri despre o revoltă printre locuitorii districtelor. Iar în ochii conducătorilor, ei sunt sursa acestei rebeliuni. Dacă nu vor reuși să convingă națiunea Panemului că sunt în continuare îndrăgostiți nebunește, consecințele ar putea fi dezastruoase...

Și cum un film bun vine mereu la pachet cu o coloană sonoră intensă și impresionantă, cei de la Coldplay vor lansa astăzi Atlas, cel de-al doilea cântec care va însoți scânteia ce va aprinde revolta în întregul Panem. Voi îl puteți asculta încă de pe acum, dar voi face un update și cu postarea oficială.

Upload Music - Upload Audio Files - ATLFLLLK

Ce părere aveți? Mie îmi place, însă mi-ar fi plăcut și mai mult să regăsesc aici The one that got away a celor de la The Civil Wars, care are ceva specific Districtului 12. Rămâne de văzut dacă se vor hotărî până la urmă să adauge și această melodie în soundtrack, mai ales că cei doi au interpretat alte două melodii pentru primul film al seriei. 

Nu uitați, filmul care îi are în distribuție pe Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson, Elizabeth Banks și Woody Harrelson rulează din 22 noiembrie în cinematografele din toată țara. UPDATE: Așa cum v-am promis, aveți aici postarea oficială de pe pagina de facebook a celor de la Coldplay. :)
1 comment

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!