Au fost alesi actorii principali ai filmului Fifty Shades


posted by Laurentzyu on

2 comments

Cred că toată lumea a auzit de Fifty Shades. Trilogia scrisă de E.L.James a reușit să se transforme dintr-un fan fic publicat pe un site al fanilor Amurg într-un bestseller mondial absolut. Bucurându-se de locul 1 în mai toate topurile lumii, cele trei cărți s-au vândut în peste 40 de milioane de exemplare în doar 4 luni.

Cincizeci de umbre ale lui Grey
Romantic, amuzant şi încărcat de erotism, acest roman te cucereşte, te captivează şi te domină. 

Anastasia Steele, studentă la filologie, îi ia un interviu lui Christian Grey, un tânăr om de afaceri de succes, pe care îl găseşte foarte atractiv şi de-a dreptul intimidant. Retrasă şi interiorizată, Ana este şocată să constate că, pentru prima dată în viaţă, este atrasă puternic de cineva. Christian o avertizează că trebuie să stea departe de el, iar ea nu face decât să-l dorească şi mai tare. Dar când descoperă gusturile erotice speciale ale acestuia, începe să ezite: dincolo de şarmul şi succesul de care se bucură, Christian Grey este un bărbat tulburat de demoni ascunşi şi ghidat de o excesivă nevoie de a-i controla pe ceilalţi. 

Va putea oare Ana să accepte sclavia sentimentală impusă de Christian? Și dacă da, va mai putea oare iubi ceea ce descoperă?

Găsiți recenzia mea aici!

Producătorii de filme nu au trecut cu vederea succesul nebun, așa că primul volum va fi ecranizat în curând, pelicula putând fi urmărită în cinematografe din 1 august 2014. Ca regizoare a fost aleasă Sam Taylor-Johnson, cunoscută pentru Love you more și Nowhere Boy, ambele nominalizate la premiile Bafta, iar astăzi am ajuns să facem cunoștință și cu cei care vor da viață personajelor principale. 






Pe Dakota Johnson ați văzut-o probabil în Beastly, adaptarea romanului scris de Alex Flynn și apărut și la noi în țară la editura Rao, The Five-Year Engagement și 21 Jump Street. Deși e o actriță destul de bună, nu știu ce-au avut producătorii în cap atunci când au ales-o. Eu cel puțin mi-o imaginam cu totul altfel pe Anastasia









Dezamăgire totală, fetelor! Știu că vă gândeați la un Ian Somerhalder sau un Matt Bomer în rolul miliardarului Christian Grey, însă producătorii l-au ales pe Charlie Hunnam. Da, același lucru am zis și eu: ăsta n-are ce căuta în Fifty Shades. Cei care l-ați văzut în Cold Mountain, ecranizarea romanului lui Charles Frazier (îl puteți achiziționa de aici), Children of Men și Pacific Rim știți că joacă bine, însă nu are față de Christian Grey. Omul ăla avea o carismă aparte, o privire mai... specială, era DIFERIT! Eu pe acest Charlie nici nu mi-l pot imagina cum își mușcă buza și cum o... sărută pe Ana în lift.




Voi ce părere aveți, credeți că sunt potriviți cei doi?

2 comments

  1. Anonim

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!