RECENZIE | Destine in cumpana


posted by Laurentzyu on ,

No commentsTitlu: Moștenirea
Autor: Christopher Paolini
Traducere: Bogdan Olteanu
Editura: Rao
Pagini: 800
Seria: Moștenirea # 4
ISBN: 978-606-609-258-6


Nu cu mult timp în urmă, Eragon, Biruitorul Umbrei și Călărețul Dragonului, nu era decât un biet băiat de fermier, iar dragonul său, Saphira, doar o piatră albastră în pădure. Acum, soarta unei întregi generații apasă pe umerii lor.

Lungi perioade de antrenament şi lupte au adus cu ele victorii şi speranţă, dar şi pierderi îngrozitor de dureroase. Totuși, adevărata luptă încă nu a început, cei doi, Cavaler și dragon, trebuind să-l înfrunte pe Galbatorix. Și, când o vor face, vor trebui să fie suficient de puternici pentru a-l învinge, căci nu există o a doua șansă.

Eragon și Saphira au ajuns mai departe decât s-ar fi așteptat oricine. Dar vor reuși ei să-l răstoarne pe maleficul rege și să reinstaureze dreptatea în Alagaesia? Și dacă da, cu ce preț?

După trei volume pe care n-ai cum să nu le iubești, Christopher Paolini își continuă seria fantastică începută la vârsta de 15 ani, reușind să ridice ștafeta cu și mai mult decât a făcut-o până acum.

Ultimul volum al ciclului Moștenirea este o explozie de aventură, confruntarea finală fiind spectaculoasă și tăindu-ți răsuflarea. Prietenie, sacrificiu, dragoste, curaj și un destin pe care nu ai cum să-l ocolești. O serie cu milioane de fani, care ia sfârșit într-un mod cu totul inedit.

"Amintește-ți că multe persoane au murit pentru a apăra ceea ce credeau; este destul de comun. Adevăratul curaj este să trăiești și să suferi pentru ceea ce crezi."

Mulțumesc editurii Rao pentru șansa de a recenza ascest volum!

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!