PREMIERA NATIONALA | Teaser trailerul Vampire Academy: Blood Sisters


posted by Laurentzyu on ,

3 comments


Trebuie să încep prin a preciza că seria scrisă de Richelle Mead, Academia Vampirilor, este una dintre preferatele mele, chiar dacă nu am citit decât trei cărți din cele șase. Incitante și pline de aventuri, scrierile autoarei de origine americană redau vampirilor ce-i al vampirilor: nu strălucesc în lumina soarelui, se hrănesc cu sânge, mor din cauza țărușilor înfipți în inimă, și alte lucruri pe care sigur le veți adora, indiferent de sex. 


Acțiunea are loc la Academia Sf. Vladimir, un loc secret, ascuns în străfundurile pădurilor din Montana, în care moroii (vampiri vii şi muritori) sunt educaţi în tainele magiei, iar tinerii dhampiri (jumătate oameni, jumătate vampiri) sunt antrenaţi să-i apere de atacurile sângeroase ale strigoilor (morţi vii), cei mai înspăimântători şi mai periculoşi vampiri.

În prima carte, Rose Hathaway, o fată dhampir, se pregătește să devină gardă de corp pentru prietena ei cea mai bună, prințesa moroi Lissa Dragomir. Antrenamentul pentru lupta cu strigoii este unul dur și epuizant, iar pe lângă intrigile și comploturile din Academie, situația ei se complică din cauza unei idile tăinuite și interzise. Având o legătură psihică ieșită din comun, cum nu s-a mai întâlnit de secole, cele două eroine încearcă să facă față amenințărilor...

Mai multe detalii despre fiecare volum în parte puteți afla făcând click pe copertele de mai jos. 

AcademiaVampirilor.jpg InitiereaAV2.jpg AV3.jpg
AV4.jpg  

Ecranizarea primului volum își are premiera pe 14 februarie 2014, chiar de Valentine's Day, și îi are în distribuție pe Zoey Deutch, Lucy Fry, Danila Kozlovsky, Sarah Hyland, Gabriel Byrne, Olga Kurylenko, Joely Richardson, Cameron Monaghan, Sami Gayle și Dominic Sherwood. 

'Vampire Academy' Group Shot 
va2 
'Vampire Academy': Deutch and Kozlovsky

După ce cele trei imagini din film și un scurt sneak peak de doar 16 secunde au făcut furori printre fani, a venit rândul trailerului să cucerească inimi. Vizionare plăcută și o așteptare cât mai... ușoară! :))3 comments

  1. Anonim
  2. Anonim

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!