JOCURILE FOAMEI: SFIDAREA | Ce schimbari apar in film


posted by Laurentzyu on

1 commentRegizorul Francis Lawrence a ținut cont de numărul fanilor seriei Jocurile Foamei a scriitoarei Suzanne Collins și a păstrat conținutul așa cum a fost el: "Filmul este foarte, foarte fidel cărții". Însă atunci când s-au întâlnit pentru a vorbi despre sequelul primului film de succes, cei doi au căzut de comun acord să facă trei schimbări.

1. Cei care au citit volumul 2 al seriei știu că Peeta este paralizat temporar. După ce Josh s-a plâns că o să stea jumătate de film ca "o pisică în apă", Lawrence a decis să șteargă acest inconvenient și să-l lase pe Peeta să înoate.

2. Adio Bonnie și Twill! În carte, Katniss se întâlnește cu două personaje din Districtul 8 care îi povestesc despre cel de-al treisprecelea District, aflat sub pământ. Regizorul a ales o cale mai amuzantă de a introduce noutățile în poveste.

3. Darius, cel mai tânăr Apărător al Păcii care plătește scump pentru a interveni în scena biciurii lui Gale, nu apare în film. "Este greu și pentru noi să scoatem anumite lucruri din carte, la fel cum este și pentru fani", spune producătorul Nina Jacobson. "Aș vrea ca toate lucrurile să fie locul lor. Dar știi ce? Dacă vrei să acorzi mai mult timp relației dintre Katniss și Gale, sau lui Effie, care începe să conștientizeze totul, trebuie să faci sacrificii și să pui accentul pe temele principale."

Filmul care îi are în distribuție pe Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Elizabeth Banks, Woody Harrelson, Donald Shutterland și Lenny Kravitz va intra în cinematografe pe 22 noiembrie. Puteți viziona mai jos cel mai nou trailer internațional, sau vă puteți delecta din nou cu primul trailer aici


1 comment

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!