CONCURS | Cartea de pe insula pustie


posted by Laurentzyu on ,

21 comments


UPDATE: Vă mulțumesc tuturor, atât pentru participare, cât și pentru titlurile cu care mi-ați stârnit curiozitatea. Conform random.org, câștigător este comentariul #21 - Rucsi Rucsi. Aștept o adresă de e-mail pe care îți pot trimite voucherul. :)


Deși de-abia am încheiat două concursuri și alte două sunt în desfășurare, aici și aici, am zis să mai dau drumul încă unuia. De data aceasta avem un premiu mai special: un voucher pe Nemira.ro cu care puteți cumpăra volumul Șapte povești de vacanță.
În Orașul Papilor, o întâmplare hazlie iscă zarvă mare. La Curtea Spaniei, Infanta petrece cu acrobații și giumbușlucuri, iar lacrimile se arată printre hohote de râs. Într-o mănăstire din Rusia descinde o principesă ce tulbură viața călugărilor. În deșert, un om îmblânzește o sălbăticiune. Într-un restaurant parizian, amintirea unei iubiri din trecut, dar nu și iubirea, se întoarce într-o seară. În ținuturile verzi ale Angliei, ucigașii se ascund unde nici nu bănuiești. Vara e mereu altfel.

Șapte crâmpeie de viață, șapte piese dintr-un puzzle cu care să te joci în vacanță. Șapte povești din șapte ținuturi ale imaginației, care te așteaptă să redescoperi plăcerea lecturii. Ghizi vor fi Cehov, Wilde, Daudet, Balzac, Maupassant, Turgheniev, Chandler. Tot ce trebuie să faceți este să lăsați un comentariu la această postare care să includă numele cu care urmăriți blogul prin Google Friend Connect (gadgetul Followers de pe bara dreaptă) și titlul unei cărți pe care ați lua-o cu voi pe o insulă pustie. (Dacă vă este foarte greu să alegeți, puteți opta pentru mai multe.) Aveți timp până pe 24 august. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și anunțat printr-un update la această postare.  

21 comments

  1. Anonim
  2. Anonim
  3. Adriana H.
  4. Dana
  5. Roxana Z.
  6. Anonim

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!