CONCURS ANIVERSAR # 6


posted by Laurentzyu on

11 comments


UPDATE 2: Întrucât au trecut 7 zile și câștigătoarea nu a trimis adresa de e-mail pe care îi poate fi livrat premiul, am ales un alt câștigător, prin tragere la sorți din ceilalți participanți. Luisa P, te rog să îmi dai o adresă de e-mail pe care îți pot trimite cărțile câștigate. Felicitări și nu uita să specifici și formatul în care le dorești!

UPDATE: Câștigătoarea este Sandy. Aștept o adresă de e-mail pe care îți pot livra premiul și nu uita să specifici și în ce format le dorești. Mulțumesc tuturor pentru participare!

Nu știu cum vi s-a părut vouă ziua de azi, dar mie mi-a plăcut la nebunie. Țin să vă mulțumesc pentru vizite (aproape 1000) și urările inedite!

Pentru că este târziu, dăm drumul și la ultimul concurs aniversar. Pentru a câștiga premiul format din 9 cărți în format electronic (PDF sau epub, la alegere) nu trebuie decât să lăsați un comentariu la această postare care să conțină numele cu care urmăriți blogul prin GFC. Iată și cărțile:

Easy Cloud Atlas Gone Girl
Hopeless (Hopeless, #1) Everneath (Everneath, #1) Inferno (Robert Langdon, #4)
The Edge of Never (The Edge of Never, #1) Wait for You (Wait for You, #1) The Cuckoo's Calling

Aveți timp până mâine la ora 15:00. Câștigătorul va fi ales prin random.org și va fi publicat pe blog printr-un update la această postare. Nu uitați și de celelalte concursuri, pe care le găsiți aici, aici și aici

11 comments

  1. Corys84

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!