CONCURS ANIVERSAR # 2


posted by Laurentzyu on

21 comments


UPDATE: Conform random.org, câștigător este comentariul #1 - Păuna Oana. Aștept un e-mail cu datele personale pentru livrarea premiului. Mulțumesc tuturor pentru participare!

Continuăm seria concursurilor aniversare și oferim de data aceasta MOȘTENIREA de Christopher Paolini. Ca și la concursul anterior, nu trebuie să faceți altceva decât să lăsați un comentariu cu numele vostru real și cel cu care urmăriți blogul prin GFC. Aveți timp până pe 9 august!

A început cu Eragon... Şi se încheie cu Moştenirea. Nu cu mult timp în urmă, Eragon, Biruitorul Umbrei, Călăreţul Dragonului, nu era decât un biet băiat de fermier, iar dragonul său, Saphira, doar o piatră albastră în pădure. Acum, soarta unei întregi civilizaţii se află pe umerii lor. Lungi perioade de antrenament şi lupte au adus cu ele victorii şi speranţă, dar şi pierderi îngrozitor de dureroase. Şi, cu toate acestea, adevărata luptă încă nu a început: trebuie să-l înfrunte pe Galbatorix. Iar când o vor face, vor trebui să fie suficient de puternici pentru a-l învinge. Şi dacă ei nu vor reuşi, nu va mai exista altcineva. Nu va mai exista o a doua şansă. Călăreţul şi dragonul său au ajuns mai departe decât ar fi îndrăznit cineva să spere. Dar vor reuşi ei să-l răstoarne pe maleficul rege şi să reinstaureze dreptatea în Alagaesia? Şi, dacă da, cu ce preţ?Mulțumesc editurii Rao pentru minunatul premiu! Găsiți recenzia mea aici!21 comments

  1. Anonim
  2. Anonim
  3. Anonim

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!