Cartile digitale ale editurilor Polirom si Cartea Romaneasca disponibile si in format compatibil cu tabletele Kindle


posted by Laurentzyu on

2 comments

O veste bună pentru posesorii de tablete Kindle: începând din această săptămână, eBook-urile editate de Polirom și Cartea Românească pot fi descărcate și într-un format compatibil cu acest tip de dispozitive de lectură. 

Cărțile pot fi achiziționate de pe platformele Amazon din Europa și Statele Unite, care oferă în același timp și toate facilitățile uzuale (răsfoire, descărcare eșantioane, descărcare wireless etc.). Pentru tabletele compatibile cu formatul ePub, cărțile pot fi descărcate, ca și până acum, de pe www.elefant.ro, dar și de pe cele mai importante platforme internaționale cum sunt Barnes & Nobles, Reader Store, Kobo sau iBookstore (pentru posesorii de iPad-uri). 

Cărțile disponibile pe platformele Amazon sunt marcate cu specificația Romanian edition și pot fi localizate cu ajutorul motorului de căutare al platformei introducând cuvântul Polirom sau direct numele autorului ori titlul cărții dorite.

Oferta de cărți digitale a editurilor Polirom și Cartea Românească cuprinde la această oră peste 650 de titluri. Circa 75% dintre noile apariții editoriale sunt editate atât pe hârtie, cât și în format digital, dintre care un sfert au fost descărcate de pe platformele internaționale. Prin noua ofertă de carte digitală în format Kindle, este de așteptat ca numărul de descărcări să crească semnificativ, dat fiind faptul că sunt numeroși posesori de tablete Kindle care, până acum, nu au avut acces la cărți electronice editate în limba română.

Mai jos aveți câteva dintre cele mai frumoase titluri Polirom cu link către Amazon. 

Purificare Fight Club Portretul lui Dorian Gray Marsul lui Radetzky 
Pasarile galbene Fata cu cercel de perla Jocul ingerului Annabel

2 comments

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!