CAPITOL COUTURE # 2


posted by Laurentzyu on

3 comments


Ai putea supraviețui în sălbăticie, de unul singur, când toți cei din jur fac tot ce pot ca să nu mai apuci dimineața următoare?

Într-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odată ca America de Nord se întinde națiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douăsprezece districte conduse cu o mână de fier, în fiecare an este organizat un concurs sadic și sângeros - Jocurile Foamei. Douăzeci și patru de adolescenți sunt răpiți de lângă familiile lor și aruncați într-o luptă pe viață și pe moarte, televizată în direct și urmărită cu frenezie. Doar unul dintre ei se va întoarce acasă faimos, bogat și... viu. 

Dar să fii bogat în lumea lor nu înseamnă întocmai ce credeai. Pe lângă faptul că ai tot ce vrei, înseamnă să fii și excentric, diferit, aproape perfect. În această mini-rubrică vom vedea ce înseamnă perfecțiunea pentru locuitorii Capitoliului, pentru că, așa cum probabil v-ați dat seama, ea nu ține cont de suflet, ci doar de aspectul fizic. 

Așadar, timp de 12 zile vom vizita, rând pe rând, fiecare dintre cele 12 Districte, căutând cele mai surprinzătoare ținute ale viitorului create de designerii prezentului. Astăzi vom merge până în Districtul 2 - care se ocupă cu carierele de piatră, producerea armamentului și a trenurilor -, a cărui colecție este creată de Barbara I Gongini

Vă reamintesc că cele trei cărți scrise de Suzanne Collins care au dat naștere acestui univers magnific au apărut și la noi în țară, la editura Nemira, și pot fi cumpărate de aici

 
 
 
 
 
 

Mai multe fotografii puteți găsi aici. Vă aștept și mâine pe blog pentru a continua călătoria într-un nou District. :)

3 comments

  1. Anonim

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!