Seria scrisa de Michael Grant, Disparuti, va fi ecranizata


posted by Laurentzyu on

No commentsMichael Grant a anunțat pe Twitter (@TheFayz) că Sony Pictures Television a cumpărat drepturile de ecranizare ale seriei Dispăruți.

Povestea are loc într-un oraș în care, cât ai clipi din ochi, toată lumea a dispărut. Dispăruţi. Toţi, cu excepţia tinerilor. Au rămas fără nici un adult. Fără profesori, poliţişti, doctori, părinţi. Şi tot aşa de brusc dispar şi telefoanele, internetul, televiziunea. Fără nici o posibilitate de a căuta ajutor. Şi fără vreo şansă de a afla ce se întâmplă. Foametea ameninţă. Începe domnia sălbaticilor. O creatură sinistră pândeşte din umbră. Animalele devin mutante. Iar adolescenţii se schimbă şi ei, le apar talente noi, puteri inimaginabile, periculoase, mortale, care sporesc din zi în zi. Este o lume nouă şi înspăimântătoare. Se aleg tabere, se pregăteşte o luptă. Cei puternici împotriva celor slabi. Iar timpul se scurge inexorabil: de ziua ta, dispari, la fel ca toţi ceilalţi.

Cele șase romane ale seriei vor fi transformate într-un serial TV, pentru a nu se pierde detalii importante din acțiune. Mai multe detalii în tweet-urile de mai jos.

Din seria de șase romane, la editura Rao au apărut:


  

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!