Laurentzyu's Books se transforma in Peace. Love. Books.


posted by Laurentzyu

7 comments


Nu știu dacă o să mă acuzați, că blogul devenise deja cunoscut sau orice altceva, dar eu aveam nevoie de o schimbare. Am privat blogul, și timp de aproape o săptămână, am muncit cum am știut eu mai bine, folosind toate metodele de care dispuneam. Rezultatul, vedeți și voi.

Am structurat aproape tot blogul pe categorii, astfel încât totul să fie mai ușor de găsit și citit. Mai multe detalii despre acestea găsiți aici, inclusiv etichetele reprezentative și ce va fi prezentat în fiecare. Vreau să vă anunț că mă voi apuca de recenzat și filme (vedeți că mă țin de cuvânt?); detaliile în pagina Despre

Știu că există anumite sunete care nu au cum să nu te relaxeze, să te facă să te simți extraordinar, astfel că am pus în partea de jos a blogului un minunat playlist pe care îl puteți porni în timp ce citiți anumite articole, sau pe care îl puteți opri atunci când veți savura melodiile din rubrica I ♥ music. Citește blogul în timp ce asculți în surdină ploaia, valurile oceanului, ciripitul păsărilor din junglă sau diferite melodii folosite de asiatici și arabi în terapiile de relaxare. Bineînțeles, poți porni player-ul și pentru a-ți citi cartea preferată, alături de o cafea sau un ceai.

Îmi cer scuze dacă veți găsi postări ale căror titluri sunt greșite, dar actualul template nu acceptă diacriticele românești. Am încercat să editez eu postările, dar sunt prea multe (din aprox. 700, am corectat doar vreo 100).

Mai mult nu știu ce pot spune. Sper că vă place, și vă aștept în curând pe blog cu 5 recenzii noi și un concurs!  

7 comments

  1. Anonim

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!