TRAILER NOU: Ender si al sau joc magic


posted by Laurentzyu on , ,

No comments


Asa Butterfield (Hugo, Băiatul în pijama vărgată), Harrison Ford (seria Indiana Jones), Abigail Breslin (Insula din vis) și Ben Kingsley (Omul de Oțel 3, Shutter Island, Gandhi), în ecranizarea unuia dintre cele mai aclamate romane SF ale tuturor timpurilor: JOCUL LUI ENDER.

În viitorul apropiat, o rasă ostilă de extratereştri (numită The Formics) a atacat Pământul. În lipsa iniţiativei eroice a Comandantului Flotei Internaţionale, Mazer Rackham, totul ar fi fost pierdut. Pregătindu-se pentru viitorul atac, foarte apreciatul colonel Graff şi Academia Militară Internaţională pregătesc doar cei mai buni copii pentru a-l găsi pe noul Mazer. Ender Wiggin, un băiat timid, dar un tactician extraordinar, este retras de la şcoala sa pentru a se alătura elitei.

Odată ajuns la Şcoala de Război, Ender învaţă rapid şi cu uşurinţă dificile jocuri de luptă, evidenţiindu-se şi câştigând respectul colegilor. Ender este în scurtă vreme luat în vizor de Graff ca viitoarea speranţă militară a Pământului şi este promovat către Şcoala de Comandanţi. Aici este antrenat de Mazer Rickham în persoană, pentru a-i conduce apoi de soldaţi într-o bătălie epică ce va hotărî soarta Pământului şi va salva rasa umană.


Din 1 noiembrie în cinematografe!Primele 3 volume ale seriei scrise de Orson Scott Card au apărut la Nemira:
(click pe coperți pentru detalii)
  
Nu pierde volumul 4, Copiii Minții

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!