THE MAZE RUNNER, filmul: prima imagine


posted by Laurentzyu on ,

No comments


Prima imagine din The Maze Runner

Viitor distopic şi protagonişti adolescenţi aruncaţi într-un joc pe viaţă şi pe moarte? Cum să nu transformi aşa ceva într-un film, când ştii ce mare succes a avut Jocurile Foamei, cu Jennifer Lawrence în rolul principal? Cei de la Entertainment Weekly publică o imagine care ar trebui să ne sugereze tonul, dar şi miza lui The Maze Runner (Captiv în labirint), inspirat de cărţile lui James Dashner şi cu premiera aşteptată pe 14 februarie 2014.

Povestea îl are în centru pe Thomas, un adolescent al viitorului care se trezeşte lasat de un lift industrial în mijlocul unei poieni. Thomas este înconjurat de alţi băieţi de vârsta lui, care-i urează bun venit. Nici ei nu au habar cum au ajuns acolo şi nu-şi amintesc nimic din viaţa de dinainte. Ştiu doar că între ei şi posibila libertate de dincolo de zidurile înalte ce-i înconjoară se află un labirint gigantic, plin de primejdii... Uşile lui se deschid dimineaţa şi se închid seara, iar cei care au petrecut noaptea înăuntru au murit.

Adus şi în România, filmul ar putea deveni un adevărat succes de casă cu melanjul său de mister şi acţiune, fiind deja descris ca un hibrid între Împăratul muştelor, Jocurile Foamei şi Lost. În rolul principal o să-l vedem pe Dylan O'Brien, un actor în vârstă de 21 de ani care joacă şi rolul lui Stiles în serialul Teen Wolf.

Primele două volume ale trilogiei au apărut la editura Litera:
(click pe coperți pentru detalii)

Captiv in labirint -   INCERCĂRILE FOCULUI - James Dashner
sursa: Cinemagia

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!