TRAILER NOU: Gatsby, mai mare ca niciodata


posted by Laurentzyu on , ,

No comments
Marele Gatsby va rula în cinematografele din România începând cu 17 mai. Baz Luhrmann promite ca filmul să fie un real succes, la fel ca şi altele regizate de el, precum Romeo + Julieta şi Moulin Rouge. Din distribuţie fac parte Leonardo DiCaprio (Titanic, Începutul, Cârtiţa), Carey Mulligan (Să nu mă părăseşti, Mândrie şi prejudecată), Tobey Maguire (trilogia Spider-Man) şi Isla Fisher (Atilla, cuceritorul, Bachelorette). 


Un tânăr fascinat de visul american, proaspăt venit la New York şi doritor de succes, Nick Carraway, împărtăşeşte povestea transformării lui James Gatz în Jay Gatsby. Pe fundalul unei Americi prospere, dar haotice, Gatz, minat de mirajul iubirii faţă de Daisy Buchanan, îşi schimbă viaţa, devenind din student la Oxford gangster, traficant de băuturi alcoolice şi apoi milionar. Iubirea sa pentru Daisy nu se împlineşte însă; ramâne povestea donquijotescă a Marelui Gatsby, desfăşurată odată cu un iluzoriu, nesfârşit American dream.

Aveţi aici cel de-al treilea şi cel mai surprinzător trailer al peliculei.

Astăzi, 10 aprilie 2013, romanul lui Francis Scott Fitzgerald împlineşte 88 de ani de la publicare. Cu această ocazie, dar şi cu cea a lansării celei de-a patra ecranizări, editura Polirom va publica o ediţie limitată de film a cărţii, în noua traducere a lui George Volceanov.

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!