vALLuntar: Mai multe carti, mai multe sanse


posted by Laurentzyu on ,

No comments


Cred că pentru mulţi dintre noi vALLuntar a devenit un termen ce ar trebui să facă parte din dicţionarul limbii române. Iniţiativa Grupului Editorial ALL de a planta copaci în schimbul recenziilor de cărţi a fost primită de public cu un entuziasm deosebit.


Succesul primei ediţii a fost răsunător (150 de bloggeri, 280 de cărţi citite şi 200 de ore de vALLuntariat), aşa că iată-ne ajunşi la cea de-a doua rundă de citit... şi plantat.

Data trecută nu am participat, deoarece blogul nu îndeplinea una dintre condiţii, dar acum deabia aştept să plantez câţiva copăcei citind ceva frumos.

Dacă mai e cineva pe aici care nu ştie cum stă treaba, Grupul Editorial ALL pune la dispoziţia bloggerilor între 4 şi 17 februarie 2013 câte două cărţi la alegere de aici. Aceştia trebuie să le citească şi să scrie despre ele pe blogul personal, iar pentru fiecare 15 comentarii, cei de la ALL vor planta un copac într-un loc ales de ROMSILVA. Programul desfăşurării perioadei de vALLuntariat şi mai multe detalii găsiţi aici.

Eu sper ca cea de-a doua ediţie să aibă un succes şi mai mare decât prima, având în vedere dragostea pe care cei de la ALL o pun în tot ceea ce fac. Ideea de a face din citit ceva verde şi prietenos cu mediul e frumoasă, şi sper ca bloggeri să aprecieze asta şi să dea o mână de ajutor editurii ALL să facă natura să zâmbească.

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!