Primele imagini din Jocurile Foamei: Sfidarea


posted by Laurentzyu on

No comments


Ieri a fost dezvăluită prima imagine din filmul Sfidarea, al doilea din franciza Jocurile Foamei. Azi, spre deliciul tuturor, odată cu noul număr al revistei Entertainment Weekly, dedicat acestui film, au mai apărut încă 5 imagini din mult așteptata continuare. 

ID_D02_00985_R.JPG

De data aceasta, lucrurile din spatele camerei de filmat s-au cam schimbat. Noul film al seriei este regizat de Francis Lawrence, cunoscut pentru producții ca I am a legend (Legendă vie), Water for elephants (Apă pentru elefanți) și Constantine (Constantin), primele două având la bază romane celebre, astfel că ne putem aștepta la o ecranizare mai fidelă decât cea a primului volum. 

Katniss and Peeta in Catching Fire

Și în acest al doilea film ne vom întâlni cu personajele îndrăgite din prima parte a seriei, dar vom avea ocazia să întâlnim și personaje noi, interpretate de actori ca Philip Seymour Hoffman, cunoscut din Parfum de femeie, Magnolia, Capote și În sălbăticie, Jena Malone, pe care o cunoașteți din Cold Mountain, Mândrie și Prejudecată și Sucker Punch: Evadare din realitate și Toby Jones, pe care l-ați putut vedea în filme ca În căutarea tărâmului de nicăieri, Vălul pictat, Ember - Orașul din adâncuri, și a cărui voce ați auzit-o în seria Harry Potter, în rolul lui Dobby. 

President Snow in Catching  Fire

Din scenariul adaptat de Simon Beaufoy și Michael Arndt mai fac parte și actori ca Jeffrey Wright, Sam Claflin, Amanda Plummer, Meta Golding, Lynn Cohen și E. Roger Mitchell.

Gale in Catching Fire

Prim and Mrs Everdeen in Catching Fire

Plutarch-and-Haymitch-Catching-Fire-Still

SURSĂ IMAGINI: EW.COM

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!