AM REUSIT! THE PERKS OF BEING A WALLFLOWER, DE STEPHEN CHBOSKY, VINE IN ROMANIA!


posted by Laurentzyu on

4 commentsAzi am primit minunata veste că editura Trei va publica fenomenul The perks of being a wallflower de Stephen Chbosky. După o îndelungă campanie de publicare în care foarte mulţi cititori au spus DA venirii romanului în ţara noastră, dorinţa a devenit realitate. Cel mai probabil, cartea lui Chbosky va apărea anul viitor în colecţia Fiction Conecttion, alături de alte titluri la fel de şocante şi dramatice precum Room de Emma Donoghue (disponibilă aici) şi The fault in our stars de John Green.

Tot ce mai pot spune acum e un mare MULŢUMESC! editurii Trei. Deabia aştept să citesc cartea în limba română şi să o pun, fericit, pe unul dintre rafturile bibliotecii mele. :)

The Perks of Being a Wallflower
Charlie e boboc. Şi, cum nu este cel mai mare tocilar din şcoală, nu este în mijlocul celor populari. Timid, introspectiv şi inteligent, dincolo de anii de acomodare socială, Charlie este prins între încercările de a-şi trăi viaţa şi de a fugi totodată de ea. 

Charlie încearcă să exploreze tărâmuri necunoscute: diferite "amestecuri", drame de familie şi prieteni noi; lumea sexului, a drogurilor şi a showului Rocky Horror Picture, când toţi îi impun că acesta este cântecul perfect pentru a te simţi infinit.

Dar Charlie nu poate sta pe dreapta mereu. Stând pe margine, viaţa îţi oferă o perspectivă unică, dar vine o vreme când vei vedea cum arată ea din mijlocul ringului de dans...


The perks of being a wallflower a fost ecranizat anul acesta, avându-i în rolurile principale de Logan Lerman (Percy Jackson), Emma Watson (Harry Potter), Ezra Miller (Trebuie să vorbim despre Kevin) şi Nina Dobrev (Jurnalele Vampirilor).


Alte coperţi ale cărţii:
The Perks of Being a WallflowerThe Perks of Being a WallflowerThe Perks of Being a WallflowerThe Perks of Being a Wallflower. by Stephen Chbosky

4 comments

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!