... şi eeeh!


posted by Laurentzyu on

2 comments

   V-am promis că mă reîntorc cu încă o doză de prospeţime, aşadar iată-mă. Cu întârziere însă din cauza unor defecţiuni tehnice la PC.

   Vom începe cu editura Leda! Dacă în timpul verii deabia au scos 3 cărţi, acum, toamna, se pare că nu se mai opresc. Toamna aceasta ne-au rezervat câteva noutăţi fierbinţi şi anume: Moştenirea Van Allen, volumul 4 al seriei Sânge Albastru de Melissa de la Cruz, În drum spre mormânt, primul volum din seria Zeiţa vânătorii de noapte de Jeaniene Frost, ultimul volum al seriei Georgina Kincaid de Richelle Mead, Dezvăluiri de Sucub, Trează în zori de zi, volumul 2 al seriei Shadow Falls de C.C.Hunter şi Circul Nopţii de Erin Morgenstern. Să nu uitam de volumul 5 al seriei Micuţele Mincinoase de Sara Shepard, Imoral, şi nici de noua serie Frăţia Pumnalului Negru de J.R.Ward, al cărei prim volum se numeste Nopţi de patimă. Tot toamna aceasta vor apărea la editura Leda şi volumul 2 al seriei Maximum Ride de James Patterson, Şcoala s-a terminat - Pe veci, şi volumul 2 al seriei Evernight de Claudia Gray, Cerul înstelat deasupra noastră.

   Editura Trei ne propune în această toamnă doua bestselleruri absolute: Cincizeci de umbre descătuşate de E.L.James, ultimul volum din trilogia erotică Fifty Shades, şi Războiul Z de Max Brooks.

   Nici cei de la editura RAO nu se lasă mai prejos şi ne aduc toamna aceasta un sac de bunătăţi: volumul 1 din seria Numere de Rachel Wards, ediţia de film a romanului Zori de zi de Stephenie Meyer, o noua ediţie a trilogiei Stăpânul Inelelor de J.R.R.Tolkien şi primul volum din seria Războaiele lumii pământene de Licia Troisi, Secta asasinilor. Acum puteţi găsi pe site-ul editurii şi primele 3 cărţi din Saga Amurg în ediţie de buzunar.

   Editura Nemira ne aduce în bibliotecă câteva reeditări ale operelor lui Stephen King: Shining, Oraşul Bântuit şi volumul 5 al seriei Turnul Întunecat, Lupii din Cala.

  Librăria online Libris are site nou. Interfaţă mult mai atractivă şi aproape 23 de mii de cărţi în limba română şi 115 mii în limba engleză. Nu mă credeţi? convingeţi-vă cu un click aici!

   Să trecem şi la recenzii! Toamna aceasta veţi avea parte şi de cărţi fantasy, dar şi de câteva cărţi culte sau clasice. Pe drum de Jack Kerouac, Să nu mă părăseşti de Kazuo Ishiguro, Îngerul Nopţii de Becca Fitzpatrick sau Hobbitul de J.R.R.Tolkien sunt doar câteva dintre ele. :)

2 comments

  1. Anonim

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!