NUMERE, volumul 1 din trilogia cu titlu omonim de Rachel Ward, în curând la editura RAO


posted by Laurentzyu on

4 comments

                                                                                                                                                 PREVIEWNUM3R3 de Rachel Ward 
din octombrie la editura RAO


   Atunci când vezi numerele tuturor, viaţa nu este uşoară. Jem nu a ştiut întotdeauna ce înseamnă acele numere, însă acum patru ani, moartea mamei sale în urma unei supradoze de heroină a făcut ca totul să fie mai clar. Numărul pe care Jem îl vede atunci când priveşte pe cineva în ochi nu este nimic altceva decât data morţii acelei persoane. Nu e de mirare că Jem a dus o viaţă de izolare până să îl cunoascã pe Spider, un băiat cu totul haotic, dar care e dispus să lupte pentru ea.
   Mergând într-o excursie la Londra, Jem vede moartea în ochii unor turişti, chiar în acea zi. Panica care o cuprinde odatã cu această realizare o face să fugă cât mai departe de acel loc, însă decizia pripitã îi propulsează atât pe ea, cât şi pe Spider în capul listei de suspecţi ai atacului terorist ce a urmat imediat. Un thriller de debut captivant, îndrăzneţ, cu un final complet imprevizibil.

   O carte excelentă, plină de neprevăzut, cu o atmosferă întunecată şi personaje credibile, îndrăzneţe şi o poveste de dragoste mai puţin obişnuită.


   DESPRE AUTOR
   Rachel Ward este o autoare britanică de romane pentru tineri. Romanul său de debut Numere (2009) a fost nominalizat pentru premiile Waterstones Childrens Book Prize şi Carnegie Medal. Alte două titluri deja apărute (2010, respectiv 2011) continuă povestea începută a lui Jem. Rachel Ward locuieşte în prezent în Bath alături de soţul şi copiii ei.

   Cartea are 384 de pagini, este cartonată cu supracopertă şi va costa 45,90 de lei.


4 comments

  1. Anonim

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!