CONCURS COMENTARII - încheiat


posted by Laurentzyu on ,

14 comments

 

 UPDATE
    Vreau să încep prin a-mi cere scuze că am întârziat cu afişarea câştigătorilor, dar ştiţi cum e. Weekendul e weekend! :) Aşadar, iată top 3-ul celor mai îndrăzneţi comentatori de pe blog de săptămâna trecută:

LOCUL 1 : Andreea
LOCUL 2 : ♥Andra♥
LOCUL 3 : Sabryy 

    Acum, fiecare îşi poate alege o serie / carte din cele trei premii enumerate mai jos şi îmi puteţi lăsa un comentariu cu alegerea voastră şi adresa de e-mail pe care să vă trimit cărţile. Dacă nu vreţi să lăsaţi aici adresele de e-mail, le puteţi trimite prin formularul de contact împreună cu premiul ales. Felicitări şi vă aştept şi la concursurile următoare!  Iată-ne faţă în faţă cu un nou concurs, unul distractiv şi amuzant. Nu aveţi altceva de făcut decât să vă arătaţi rapiditatea şi agilitatea în arta comentariilor.


 REGULI
  • Puteţi posta 1 comentariu / postare. Chiar dacă veţi posta mai multe, doar 1 se va lua în considerare ( un comentariu valorează 1 punct ).
  • Puteţi comenta la orice postare de pe blog. Se vor lua în considerare doar comentariile date în intervalul 4 iulie - 6 iulie ( până la ora 18:00 ).
  • Pentru a vă înscrie, lăsaţi un comentariu la această postare cu numele cu care comentaţi pe blog şi numele cu care urmăriţi blogul prin GFC. Dacă doriţi puncte în plus, postaţi pe reţelele de socializare despre concurs ( fiecare link valorează 2 puncte ) şi lăsaţi linkurile în comentariu.

  PREMII
    Premiile sunt la alegerea voastră. Aveţi pentru premiile I şi II câte două serii de cărţi în format e-book, dintre care voi trebuie să vă alegeţi unul. Pentru premiul III aveţi iar de ales între două capodopere clasice în format electronic. 
  • PREMIUL I : Harry Potter de J.K.Rowling sau Cronicile din Narnia de C.S.Lewis (vol.1 - 7)
  • PREMIUL II : Stăpânul Inelelor de J.R.R.Tolkien sau Millennium de Stieg Larsson (vol.1-3)
  • PREMIUL III : De veghe în lanul de secară de J.D.Salinger sau Să ucizi o pasăre cântătoare de Harper Lee
 Aşadar, sper că aţi înţeles ce aveţi de făcut. Vă înscrieţi lăsând un comentariu la acest post şi daţi cât mai multe comentarii în intervalul 4-6 iulie. Câştigătorii vor fi afişaţi pe blog pe data de 7 iulie ( în funcţie de punctaj ). Mult succes şi spor la comentat!

14 comments

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!