NU RATA EDIŢIA DE CHIOŞC ASHLEYS DE MELISSA DE LA CRUZ


posted by Laurentzyu on

2 comments


Volumul 1, O NOUĂ SENZAŢIE ÎN ŞCOALĂ , din 12 iunie împreună cu revista BRAVO GIRL
Click aici pentru a citi un fragment din carte!
   Gaşca Ashleys este cea mai tare şi trage toate sforile la Şcoala particulară pentru fete a domnişoarei Gamble, din San Francisco. Cele trei tinere sunt superbe, bogate, cu un gust impecabil pentru ce e mai nou în modă – şi da, aşa e, pe toate le cheamă Ashley!
   Lauren Page a fost colegă cu ele de când se ştie, iar cele trei „vedete” ar putea să aibă totuşi o amintire vagă despre ce feste i-au jucat acesteia la grădiniţă… dar asta numai dacă sunt puse să facă un efort de memorie.
   Însă Lauren Page nu mai este fetiţa timidă de odinioară. Şi deşi şi-a schimbat cu totul lookul – de la hainele de mâna a doua la garderoba de mare clasă de pe podiumurile de modă (având acum chiar şi o asistentă personală pentru shopping!), pe dinăuntru a rămas aceeaşi persoană. Iar acea persoană s-a cam săturat de toate fiţele celor din jur.
   PĂZIŢI-VĂ, ASHLEYS!
   O NOUĂ SENZAŢIE FACE FURORI ÎN ŞCOALĂ!
   Cartea are formatul 10,5 x 17,5 cm, 256 pagini, preţ: 10,99 lei (se comercializează numai împreună cu revista BRAVO GIRL începând din 12 iunie 2012)

Volumul 2, NU-I AŞA CĂ  EŞTI GELOASĂ?, din 26 iunie împreună cu revista BRAVO GIRL
Click aici pentru a citi un fragment din carte!
   Ele au tot – bani, frumuseţe, popularitate, orice le doreşte inimioara lor, aflată într-o cutiuţă din platină.
   Iar după manevra neaşteptată şi inteligentă a lui Lauren Page de la petrecerea VIP din toamnă, aceasta a ajuns să fie atât de lipită de Ashley Spencer, Ashley numărul unu, încât ai putea spune că a devenit perechea ei de colanţi preferată.
   Însă vestea unui website nou apărut, total misterios, www.AshleyRank.com, se răspândeşte precum gripa în februarie şi, pentru prima oară de când erau la grădiniţă, orice fată poate participa la cursa pentru popularitate.
   Lauren Page vede în asta un mod de a pătrunde în cercul lor, Ashley Li şi Ashley Alioto o cale de a urca pe scara socială, iar Ashley Spencer doar o modalitate de a demonstra că nu e loc pentru nimeni altcineva în afară de ea însăşi în vârful clasamentului.
   EŞTI GELOASĂ CUMVA PE FETELE DIN GAŞCA ASHLEYS?
   Cartea are formatul 10,5 x 17,5 cm, 256 pagini, preţ: 10,99 lei (se comercializează numai împreună cu revista BRAVO GIRL începând din 26 iunie 2012)

2 comments

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!