Emma Watson, fetiţa timidă din cea mai populară franciză din lume aduce pe marile ecrane o poveste pe care părinţii americani au vrut-o interzisă


posted by Laurentzyu on ,

2 comments  

   Tânăra actriţă britanică Emma Watson i-a spus adio definitiv personajului Hermione Granger din universul Harry Potter. În vârstă de 22 de ani, Emma Watson se dezlănţuie în noul ei film.
   Emma Watson schimbă registrul în primul ei mare film după terminarea francizei Harry Potter. Trailerul dramei romantice The Perks of Being a Wallflower regizată de scriitorul american Stephen Chbosky a strâns în ultimele 2 zile sute de mii de vizualizări pe Youtube.
   Filmul este o ecranizare după cartea The Perks of Being a Wallflower lansată în 1999 şi vândută în peste un milion de exemplare pe teritoriul nord-american. Publicată în 16 ţări şi în 13 limbi diferite, cartea a fost numită unul dintre cele mai controversate romane din ultimii 15 ani în SUA.
   Scris de Stephen Chbosky, The Perks of Being Wallflower a fost criticată de Asociaţia părinţilor din Statele Unite care militează împotriva cărţilor proaste din şcolile americane, din cauza numeroaselor pasaje referitoare la droguri, sinucidere şi sexualitatea adolescenţilor.
   Povestea din The Perks of Being a Wallflower îl are în centru pe Charlie, un adolescent marginalizat care ajunge la un liceu nou unde nu are nici un  prieten, însă este luat sub aripă de doi tineri, frate şi soră.
   Din distribuţia filmului, despre care se spunea că va fi interzis minorilor în cinematografe, fac parte Emma Watson, Logan Lerman, Ezra Miller, Mae Whitman, Paul Rudd, Nina Dobrev, Melanie Lynskey, Kate Walsh, Dylan McDermott.


   Timidul şi sensibilul Charlie (Logan Lerman), un elev introvertit şi nepopular în vârstă de 15 ani, care cade pradă unor tentaţii interzise precum consumul de droguri, simte fiorii primei iubiri pentru libertina Sam (Emma Watson), se desparte de vegetariana cu tatuaje Mary Elizabeth (Mae Whitman), suferă de pe urma sinuciderii celui mai bun prieten Michael şi se împrieteneşte cu Patrick (Ezra Miller), fratele vitreg al lui Sam. Charlie este ajutat de Patrick şi Sam care îi fac cunoştinţă cu lumea reală.
   "Am fost foarte emoţionată pentru că filmul are un conţinut diferit de ce am făcut până acum. A fost dur pentru mine. Cred că fanilor lui Harry Potter le va plăcea acest film pentru că este spus cu inima. Cred că este tranziţia perfectă de la Harry Potter la un film mai pentru adolescenţi. Eşti un pic mai întunecat, mai matur" a declarat actriţa la MTV Movie Awards.
   Filmul produs de Summit Entertainment se va lansa în SUA pe 14 septembrie.

   Emma Watson avea doar 9 ani cand a fost aleasă pentru rolul lui Hermione în franciza Harry Potter. Nu avea nicio experienţă în filme, jucase doar în piese de teatru la şcoală. Acum, la 22 de ani, este în topul celor mai tineri milionari din Marea Britanie, iar popularitatea ei a transformat-o în idolul adolescenţilor de pretutindeni. "Hermione mi-a răpit ceva din copilărie" a mărturisit anul trecut Emma, declarată de revistele de profil cea mai stilată tânără actriţă britanică.

2 comments

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!