UN ROMAN ROMANTIC, AMUZANT ŞI ÎNCĂRCAT DE EROTISM ÎN CURÂND LA TREI


posted by Laurentzyu on

3 comments


CELE 50 DE VICII ALE DOMNULUI GREY de E.L.JAMES în curând la editura TREI

   Romantic, amuzant şi încărcat de erotism acest roman te cucereşte, te captivează şi te domină.


   Anastasia Steele, studentă la filologie, îi ia un interviu lui Christian Grey, un tânăr om de afaceri de succes, pe care îl găseşte foarte atractiv şi de-a dreptul intimidant. Retrasă şi interiorizată, Ana este şocată să constate că, pentru prima dată în viaţă este atrasă puternic de cineva. Christian o avertizează că trebuie să stea departe de el, iar ea nu face decât să-l dorească şi mai tare. Dar când descoperă gusturile erotice speciale ale acestuia, începe să ezite: dincolo de şarmul şi succesul de care se bucură, Christian Grey este un bărbat tulburat de demoni ascunşi şi ghidat de o excesivă nevoie de a-i controla pe ceilalţi.
   Cei doi încep o relaţie pasională. Va rezista oare o astfel de o relaţie nonconformistă între puritate şi rafinament? Va putea oare Ana să accepte sclavia sentimentală impusă de Christian? Şi dacă da, va mai putea oare iubi ceea ce descoperă?
   Un roman erotic devine bestsellerul mondial absolut
     # 1 Amazon.com 

     # 1 New York Times Bestseller 
     # 1 Amazon.co.uk 
     # 1 Bookseller
O trilogie care a devenit un fenomen mondial 

 

   Cele 50 de vicii ale Domnului Grey marchează o nouă eră în industria cărţii: după ce a devenit un hit mondial ca e-book, acest roman a fost publicat în SUA în format de carte tipărită într-un prim tiraj uriaş de 750 000 de exemplare, apariţia ei fiind salutată de celebrele publicaţii New York Times şi Wall Street Journal. Apărută şi în Marea Britanie, cartea urmează să fie tradusă în peste 30 de ţări.
Drepturile de ecranizare a trilogiei au fost câştigate de Universal Pictures.

   E. L. James trăieşte la Londra, este căsătorită şi are doi băieţi adolescenţi. A lucrat ca producătoare TV şi a visat întreaga viaţă să scrie cărţi pentru publicul larg.
   A început să scrie şi să-şi posteze textele pe un site al fanilor seriei AMURG. Un editor independent a publicat cartea în versiune e-book şi în mai puțin de un an s-au vândut 250 000 de exemplare.
   Autoarea britanică a precizat că a scris trilogia în plină “criză a vârstei mijlocii”. “Cartea cuprinde toate fanteziile mele”, a spus E L James.

   Cartea costă 49,99 lei şi va fi disponibilă de săptămâna viitoare la târgul de carte Bookfest!


3 comments

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!