Precomandă primele 3 volume din seria OAMENII VĂZDUHULUI ÎNALT de KAI MEYER


posted by Laurentzyu on

2 comments

MĂTASE ŞI SABIE, primul volum al seriei OAMENII VĂZDUHULUI ÎNALT de KAI MEYER, în curând la editura RAO
Click aici pentru a precomanda!
   Nugua nu a întâlnit nici o altă fiinţă omenească. Niciodată. Ea creşte printre dragoni, până când dragonii dispar fără urmă. Aşa începe lunga ei căutare în depărtările Chinei. Într-o lume străină pentru ea, se va întâlni cu magicieni nemuritori, cu luptători cu sabia zburători - şi cu Niccolo, un băiat cu ochii aurii. Şi el este în căutare. De sute de ani, poporul său locuieşte pe un nor, sus în atmosferă. Dar Poporul Norilor este ameninţat cu dispariţia. Niccolo a fost trimis să găsească o substanţă misterioasă fără de care poporul său nu poate trai: respiraţia dragonilor dispăruţi.


LANCE ŞI LUMINĂ, al doilea volum al seriei OAMENII VĂZDUHULUI ÎNALT de KAI MEYER, în curând la editura RAO
Click aici pentru a precomanda!
În vechea Chină, războiul dintre mătase şi sabie e în toi. Puterile de dincolo de ceruri l-au trimis pe copilul Lunii pentru a-i distruge pe ultimii dintre nemuritori - dar oare moartea lor va însemna cu adevărat dispariţia lumii? Sau există un întunecat secret străvechi ascuns adânc în munte? Doar dragonii ştiu răspunsul, dar aceştia au dispărut. În vreme ce Nugua îi caută şi se luptă singură pentru viaţa ei, Niccolo aleargă prin deşert şi prin munţi în căutarea copilului Lunii. El ştie că trebuie să-l ucidă, pentru a salva Poporul Norilor şi întreaga China. Dar cum poate lupta împotriva fetei pe care o iubeşte mai mult decât orice pe lume?

DRAGON ŞI DIAMANT, ultimul volum al seriei OAMENII VĂZDUHULUI ÎNALT de KAI MEYER, în curând la editura RAO
Click aici pentru a precomanda!
Dragonii veghează cheia pentru salvarea lumii. Dar secretul refugiului lor a fost descoperit. Acum se adună armate în vechea Chină pentru bătălia finală. Creaturi născute din lavă apar din adâncurile munţilor. Uriaşii urcă pe versantul sudic spre vârf. Războinicii cerului se apropie dinspre nord, în uriaşe corabii zburătoare. În mijlocul acestor pregătiri de război, Niccolo îşi pierde încrederea în iubirea pe care o poartă copilului Lunii. Dragonii ar putea-o vindeca pe fata aflată pe moarte - dar asta ar transforma-o într-un adversar mortal. Între timp, Nugua ajunge la mormântul fiinţei care a creat, cu multe milenii în urmă, lumea şi care va deveni acum cea mai puternică armă a inamicului.

2 comments

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!