ADIO, LAURENTZYU'S BOOKS! ŞI NU GLUMESC!


posted by Laurentzyu on

16 comments

   Da, este scris foarte corect! Blogul Laurentzyu's Books nu o sa mai existe! Si nu, nu este o gluma de 1 aprilie. Pur si simplu m-am plictisit de blogosfera! Posturi copiate de pe blogurile editurilor, fara ca macar sa se precizeze sursa, comentarii foarte putine, de obicei doar la competitiile in care castiga cea mai activa persoana si ... prefer sa nu mai continui. De ce? Pentru ca e un adevar! Un adevar pe care il executam aproape toti. M-am plictisit de toate acestea.
   Dar nimeni si nimic nu ma poate desparti intru totul de aceasta blogosfera minunata. E o lume aparte, chiar si cu micile ei defecte. Si spun ica o data: NU e o gluma de 1 aprilie. Laurentzyu's Books chiar nu va mai exista!   Voi face din actualul blog un blog mai mare, unic, ceva care sa nu se asemene cu nimic.
   Se va numi I LOVE BOOKS sau BOOKISH BOY. si va fi un blog in care voi scrie despre carti si filme. Nu va mai semana deloc cu ceea ce este acum. Si acum vreau sa va prezint cateva aspecte importante din viata blogului viitor:
 1. Pana pe 1 august vreau ca blogul sa aiba la activ minim 100 de recenzii de carti si 50 de filme.
 2. Competitii lunare cu premii in carti, comunicare rapida prin chat, mod mai usor de transmitere a comentariilor si mesajelor.
 3. Recenzii mult mai atractive care sa contina fragmente din carte.
 4. O biblioteca online cat mai extinsa.
 5. O interfata colorata care sa atraga toate privirile si sa le indemne spre a pune mana pe o carte.
 6. Campanii de promovare a lecturii si de publicare a unor carti in tara noastra (urmatoarele carti care abia asteapta sa fie publicate la noi in tara sunt Creatura, The Perks of Being a Wallflower si Abraham Lincoln - Vampire Hunter.
 7. Incurajam schimbul de carti si scrierea creativa. Asa ca, daca ai carti de dat la schimb (campania e mai veche, insa nu a fost precizata decat pe Facebook), trimite-ne lista si le poti da la schimb pentru alte carti. De altfel, daca esti bun la scris poti trimite povestirile tale, sau daca postezi un fic pe blog poti trimite linkurile cu postarile!
   Bineinteles, toate la timpul lor. Pana saptamana viitoare vreau ca blogul sa fie definitivat. Daca vineri, sambata veti intra pe blog, sa nu va speriati, va fi in constructie! :) Eu deabia astept sa vad cum evolueaza toata treaba. Inca mai lucrez la tema blogului.
   Daca aveti insa preferinte legate de culorile blogului sau orice altceva doriti sa mai vedeti pe noul blog, va rog sa le scrieti intr-un comentariu la acest post. De asemenea, va rog frumos sa scrieti intr-un comentariu si ce nume doriti sa aiba blogul: I LOVE BOOKS sau BOOKISH BOY!


16 comments

  1. Ana

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!