Vreau CREATURA de Nely Cab în România!


posted by Laurentzyu on

2 comments

"Creatura nu e nimic în comparaţie cu Saga Amurg!" - Laurentzyu's Books


   Când Isis Martin, o fată de 17 ani, începe să aibă probleme din cauza somnului, datorită faptului că o făptură înfricoşătoare îi bântuie visele, ea decide să o înfrunte. Dar ceea ce descoperă Isis este ceva diferit  de o entitate ameninţătoare.
  Făptura cu chip de om o asigură pe Isis că nu este doar o născocire a imaginaţiei ei. Nedoritoare să îi accepte mărturisirea, Isis îl convinge pe David să îi demonstreze că este real- o provocare pe care o acceptă bucuros.
  Fără să vrea, în visele ei, Isis descoperă existenţa tăcută a descendenţei divine, care fusese de mult timp uitată de oameni.
  Într-un orăşel bizar, undeva în sudul Texasului, această poveste o conduce pe Isis pe calea unei iubiri nepermise şi a unor adevăruri captivante care îi schimbă viaţa. Jurnalul lui Isis Martin va lăsa sigur fiecare cititor râvnind după mai mult..

"Sunt mai mult decat un om si mai putin decât un om
 Sunt, prin niste lucruri miraculoase, încä în viatä.
 Aceasta este povestea primei mele iubiri, povestea
 vietii mele de odinioarä, si povestea renasterii mele …"DESPRE AUTOR:
Nely Cab trăiește în Sudul Texasului împreună cu soțul si fiul ei. Înafară de citit, îi place să picteze și să deseneze. Copacul de pe copertă face parte din schițele ei. În prezent, Nely lucrează la continuarea cărții ei de debut, Creatura. Găsiţi site-ul oficial aici!


_____________________________________________________
EU VREAU CREATURA ÎN ROMÂNIA! 
Romanul este în citire la editura LEDA, deci e posibil să apară şi la noi în ţară. Dar ca să fim siguri de acest lucru, trebuie să ajutăm şi noi! Cum? Printr-un vot pozitiv în pollul de mai jos! Vă rog frumos să vă puneţi şi prietenii să voteze, dar şi să daţi pollul/linkul cu această postare mai departe, astfel încât să adunăm cât mai multe voturi (pozitive)!


2 comments

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!