În curând la Leda: EVERNIGHT şi CLUBUL V


posted by Laurentzyu on

2 comments

 

 "Odată ce am început să citesc Evernight, n-am mai putut-o lăsa din mână! De-abia aştept următoarea carte din serie!" – L.J. Smith, autoarea seriei JURNALELE VAMPIRILOR  
   Bianca vrea să evadeze…
   La Academia Evernight, o şcoală misterioasă, cu tradiţie de sute de ani, adăpostită într-o clădire gotică, elevii sunt ciudat de perfecţi: atrăgători, deştepţi, dar şi… primejdioşi.
   Din prima clipă, Bianca realizează că locul ei nu este aici.
   Iar când îl întâlneşte pe frumosul şi singuraticul Lucas, acesta o previne să aibă grijă de ea şi să se ferească de toţi ceilalţi… deşi, în final, chiar şi el poate deveni un pericol când secrete întunecate ameninţă să-i despartă.
Legătura dintre cei doi este însă mult prea puternică. Bianca este gata să rişte orice pentru a fi împreună cu     Lucas, chiar dacă asta înseamnă să renunţe la lucrurile în care crezuse până atunci.
   
 
DIN 10 APRILIE ÎMPREUNĂ CU REVISTA BRAVO!
„Sex and the City în ediţie de liceu!” – Kliatt 
   Toată lumea o face (sau nu?)
   Mandy, Kai, Debbie şi Eva trebuie să obţină ceva înainte de absolvirea liceului: să câştige prestigioasa bursă Treemont, o adevărată foaie de drum pentru colegiul pe care şi-l va alege fiecare. Dar bursa are o cerinţă ciudată: „puritatea sufletului şi a trupului”.
   Într-un efort de a-şi proclama „puritatea” în faţa întregii şcoli, Mandy înfiinţează Clubul Virginităţii.
   Prietenele ei sunt de acord că un club social este o idee grozavă, dar să fie de acord şi cu păstrarea marii „V” până la absolvire pare să fie o cu totul altă problemă. Pentru că fiecare ascunde câte un secret. Ceva important!
Iar secretele lor le-ar putea costa mult mai mult decât o simplă bursă...

2 comments

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!