CONCURS LIBRIS


posted by Laurentzyu on ,

57 comments
CASTIGATOR
 UPDATE: Vă mulţumesc tuturor pentru că aţi participat la acest concurs! Din păcate, doar un singur participant va câştiga! Am postat pe facebook lista participanţilor şi numerele cu care voi aţi intrat în concurs! În total au fost 175 de intrări.
   Şi câştigatorul concursului, conform Random.org este ... OANA CATALINA N.! Felicitări! Pentru a-ţi trimite premiul, te rog frumos să îmi trimiţi un e-mail pe adresa laurentzyu.books@gmail.com cu datele tale personale! Dacă în termen de 5 zile nu primesc adresa ta, voi fi nevoit să aleg alt câştigător!

___________________________________________________

   
   Ştiu că vă era tare dor de un concurs sponsorizat de draga noastră librarie online Libris, care vă oferă cărţi, muzică şi filme. Dacă nu ştiaţi, librăria online Libris oferă acum şi peste 100.000 de cărţi în engleză.

PREMIU
n o carte la alegere în valoare de 40 de lei de aici

cerinte
n urmăriţi blogul prin GFC sau Yahoo!
n răspândiţi vestea despre concurs (blog, Facebook, Twitter, Tumblr etc.)*
n lăsaţi un comentariu la această postare care să cuprindă numele vostru real, numele cu care urmăriţi blogul prin GFC sau Yahoo!, linkul către postarea cu concursul şi linkul cu cartea pe care vi-o doriţi
________________
* un link obligatoriu


Intrari in plus
n dacă postaţi pe mai multe reţele de socializare despre concurs (inclusiv bloguri), primiţi o intrare în plus pentru fiecare link
n dacă aduceţi persoane noi pe blog (care să urmărească blogul prin GFC sau Yahoo!), primiţi câte o intrare în plus pentru fiecare persoană
n dacă daţi like paginii de facebook Laurentzyu's Books şi Libris primiţi 2 intrări în plus
________________
pentru fiecare lăsaţi linkul, numele persoanei interesate aduse pe blog sau numele cu care aţi dat like

perioada
aveţi timp să vă înscrieţi la concurs până pe 25 martie, ora 20:00. Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi şi va fi afişat pe blog după încheierea concursului.

   Cam atât! Nu cred că e prea greu, poate participa oricine vrea şi doreşte să primească un invitat special în bibliotecă! Cu cele de mai sus zise, nu mai rămâne decât să mulţumesc mult librăriei online Libris pentru concurs şi să vă urez mult succes! Dacă aveţi nelămuriri, nu ezitaţi să mă întrebaţi, fie printr-un comentariu la această postare, fie prin butonul CONTACT pe care îl găsiţi pe bara dreapta, sus.
Laurentzyu


57 comments

  1. Anonim
  2. Anonim
  3. Anonim
  4. ioana alexandra
  5. Anonim
  6. Anonim
  7. Medea
  8. Anonim

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!