CLUBUL V de Kate Brian, în curând cu revista BRAVO!


posted by Laurentzyu on

2 comments

 
CLUBUL V de Kate Brian – ediţie de buzunar distribuită pe 10 aprilie 2012 cu revista Bravo 

„Sex and the City în ediţie de liceu!” – Kliatt
    Când Victoria Treemont, cea mai respectată locuitoare din Ardsmore, Pennsylvania, moare, lasă în urmă o bursă de 160 000 de dolari care urmează să zguduie mica lume a elevilor liceului din oraş. Căci cerinţa cea mai importantă este ca acela care o va obţine să fie „un exemplu de puritate a sufletului şi a trupului”. Iar toată lumea pare să fie de acord că asta nu poate însemna decât un singur lucru: că elevul/eleva care primeşte bursa trebuie să-şi dovedească fidelitatea faţă de marea „V”.
Într-un efort de a-şi proclama „puritatea” în faţa întregii şcoli, Mandy înfiinţează Clubul Virginităţii.  Prietenele ei sunt de acord că un club social este o idee grozavă, dar să fie de acord şi cu păstrarea marii „V” până la absolvire pare să fie o cu totul altă problemă. Pentru că fiecare ascunde câte un secret. Ceva important!
Iar secretele lor le-ar putea costa mult mai mult decât o simplă bursă…
   „Foarte amuzant, cu un final fericit!” – MIZZ
   „Un basm frumos cu o formă modernă – pentru prinţesele de pretutindeni!” – THE SUNDAY TIMES
   Cartea va avea 368 pagini, formatul 10,5 x 17,5 cm, iar preţul revistei Bravo plus Clubul V va fi de 10,99 lei.
   KATE BRIAN este pseudonimul literar al lui Kieran Scott (n. 1974), scriitoare americană cunoscută pentru cărţile sale de succes pentru tineri, precum şi pentru romanele chick-lit. Celebritatea i-a adus-o seria Private, devenită bestseller New York Times şi USA Today, urmată de spin-off-ul Privilege. Printre cele peste douăzeci şi cinci romane ale autoarei se mai numără Sweet 16Fake Boyfriend, The Princess and the PauperThe Book of Spells, precum şi o serie de cărţi publicate sub nume propriu sau sub pseudonimul Emma Harrison (actorii ei preferaţi fiind  Emma Thompson şi Harrison Ford). 
Născută în Montvale, New Jersey, Kate Brian a absolvit Universitatea Rutgers cu  o licenţă în engleză şi jurnalism. Timp de patru ani a lucrat ca redactor, după care şi-a dedicat tot timpul scrisului. Locuieşte în New Jersey, împreună cu soţul şi fiul ei.
   Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa www.privatetheseries.com

Şi acum, pam-pam, următoarea carte distribuită împreună cu revista BRAVO va fiiii:
FAKE BOYFRIEND
 

Sper că nu aţi uitat şi de celelalte cărţi ale autoarei Kate Brian care vor apărea în curând la editura LEDA:

 
Sweet 16                                            Seria Private

2 comments

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!