AU MAI RĂMAS DOAR 5 ZILE PÂNĂ LA CEL MAI AŞTEPTAT FILM AL ANULUI!


posted by Laurentzyu on ,

2 comments


undefined
5 ZILE
   Atât a mai rămas până la premieră celui mai aşteptat film al anului, Jocurile Foamei! Filmul va debuta în cinematografele din lumea întreagă pe 23 martie, la ora 00:00. Ecranizarea celebrului volum 1 al seriei omonimă scrisă de Suzanne Collins va putea fi urmărită în aproape toate cinematografele din ţară de cei cu vârsta peste 13 ani. Iniţial, filmul avea un rating nerecomandat sub 15 ani dar, săptămâna trecută, au fost scoase 7 secunde cu scene extrem de violente din arenă, astfel încât la cinema să poata veni cât mai multă lume (adevăratul motiv, cei de la Lionsgate vor încasări mai mari!). Nu ştiu de ce sunt atât de neliniştiţi producătorii în privinţa încasărilor, pentru că vor fi cu siguranţă foarte bune. Acum două săptămâni, pelicula Jocurile Foamei a întrecut recordul de cele mai multe bilete vândute înainte de premieră stabilit de Amurg în 2008. 

   Filmul a început să devină foarte cunoscut şi în România. Ceea ce m-a uimit deplin a fost că ieri, la TV, am văzut un spot Jocurile Foamei. Nu am văzut de prea multe ori până acum trailerele unor filme la TV, nu în timpul reclamelor, nu în România (în alte ţări nu ştiu). Altceva care m-a uimit? Deşi mai sunt doar 5 zile, nu a apărut nicăieri un poster oficial în limba română. E o chestie de neînţeles! Atâta promovare, şi nici măcar un poster în limba proprie? Chiar multă promovare! Aveţi aici site-ul oficial în limba română, şi aici un site în care vă puteţi îmbunătăţi calităţile înainte de a intra în Arenă (23 martie) şi de a deveni tribut. Cu cât ai acumulat mai multe puncte, cu atât ai mai multe şanse de a câştiga o excursie de două persoane pe Coasta de Azur. 
   Un alt site absolut superb este cel al Capitoliului, care vă oferă o panoramă splendidă asupra capitalei Panemului. Peisajul impresionant te lasă cu gura căscată, iar culorile superbe te fac să crezi ca este cu adevărat un oraş de pe acest pământ. Ce păcat ca nu există! :( 

 
 
   Tot inspirată din seria Jocurile Foamei, a fost creată şi linia de modă Capitol Couture, o extravagantă colecţie de îmbrăcăminte, asemănătoare celei purtate de cei din Capitoliu.
   În Los Angeles a avut loc săptămâna aceasta o avanpremieră a filmului, la care sute de oameni sâau dormit chiar şi în stradă doar pentru a fi primii care vor vedea mult-aşteptatul blockbuster. Deci, sunt câţiva care au văzut filmul, dar nimeni nu spune nimic. Peste tot pluteşte o tăcere aproape deplină! Pe lângă trailerele deja apărute, apar ocazional şi câteva poze pe care vreau să vi le arăt mai jos. Majoritatea descriu secvenţe care nu apar în film, deci pot spune că sunt o altă încântare, atât pentru fani, cât şi pentru cei care s-au îndrăgostit de trailer sau nu au ce face şi merg la cinema să îl vadă.
 
 
 
 
 
 
       

   Ce părere aveţi? Nu-i aşa că sunt minunate? Eu nu voi merge la film pe 23 martie, ci pe 2 aprilie! Atunci vă voi spune impresiile mele despre film, până atunci însă, mi le puteţi spune voi pe ale voastre dacă mi-o luaţi înainte! Cine e entuziasmat de cea de-a 74 ediţie a Jocurilor Foamei?

2 comments

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!