Noutăţi despre Jocurile Foamei!


posted by Laurentzyu on ,

1 comment


   
    Lionsgate şi IMAX au anunţat că vor lansa Jocurile Foamei, primul film bazat pe trilogia lui Suzanne Collins, în format IMAX, pentru o săptămână.
   “Jocurile Foamei şi IMAX sunt o potrivire perfectă“, spune Joe Drake, co-preşedintele Lionsgate. “Fanii iubesc cartea pentru că lumea acesteia este atât de plină de viaţă şi, urmărind filmul în IMAX, vor avea impresia că au ajuns chiar în mijlocul acţiunii“.
   Din păcate, filmul a fost adaptat doar pentru America de Nord, dar putem, totuşi, să sperăm că vom avea şi noi ocazia să-l vizionăm în format IMAX.
   De asemenea, Lionsgate a făcut echipă cu Funtactix pentru a crea un joc “social” numit The Hunger Games Adventures. Jucătorii vor putea să completeze anumite misiuni, aventurându-se prin Panem.
   Misiunile îi vor duce pe jucători prin fiecare District şi prin Capitol, unde vor interacţiona cu personaje din carte. Astfel, The Hunger Games Adventures va fi primul loc în care fanii vor putea vedea harta oficială a Panemului şi cum sunt aşezate districtele.
   Jocul va apărea odată cu filmul, pe 23 martie, pe Facebook.
SURSA: Nemira

1 comment

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!