BEAUTIFUL CREATURES, în curând în cinematografe!


posted by Laurentzyu on ,

4 comments


 
  Beautiful Creatures este adaptarea pentru marele ecran a romanului scris de Kami Garcia şi Margaret Stohl care a fost publicat în 2011 la Editura RAO cu titlul A 16-a Lună. Cu o distribuţie de Oscar – Viola Davis, Emma Thompson, Jack O’Connell şi Alice Englert, filmul va avea premiera în SUA pe data de 1 februarie 2013.
   Regia este semnată de Richard LaGravenese (cunoscut pentru P.S I love şi Water for elephants), iar filmările vor începe în Aprilie şi vor avea loc înNew Orleans, precum şi în împrejurimile oraşului.
   A 16-a Lună este primul volum din seria Cronicile Casterilor, acţiunea este plasată în sudul plin de magie şi mistere, al Americii. Lena poartă cu ea un secret vechi de secole, ea este o Caster, provine dintr-o familie de vrăjitoare şi la a şaisprezecea aniversare… va fi chemată.
   “Nu existau surprize în Gatlin County. Eram practic în mijlocul ţării nicăieri. Cel puţin aşa credeam. Ce tare mă înşelam! Exista un blestem. Exista o fată. Şi, în final, va exista şi un mormânt.” 
   Romanul, A 16 luna, este romanul de debut al autoarelor americane Kami Garcia şi Margareth Stohl şi s-a plasat pe locul 3 în The New York Times  Bestseller List (dec 2009). Este un fantasy plin de magie şi supranatural care aminteşte de Cronicile Vrajitoarelor de Anne Rice.
SURSA: Rao Blog

4 comments

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!