ABRAHAM LINCOLN - VANATORUL DE VAMPIRI: cea mai ciudata rescriere istorica din cinematografie


posted by Laurentzyu on ,

2 comments


   Atentie vampiri, Abraham Lincoln e gata sa va cioparteasca. Nimeni nu si-ar fi imaginat in urma cu 150 de ani ca intr-o zi Abraham Lincoln, unul din cei mai iubiti presedinti americani, va aparea pe marile ecrane in ipostaza unui vanator de vampiri. Si ca sa fie totul si mai impresionant, ii vaneaza in format 3D in primul trailer pentru Abraham Lincoln: The Vampire Hunter.   Dar iata ca in 2012 producatorii de film de la Hollywood ne arata ca orice e posibil. Abraham Lincoln: The Vampire Hunter si-a lansat primul trailer, chiar de ziua fostului presedinte, pe 12 februarie, cand ar fi implinit 203 de ani. De aceasta data, prietenul cel mai bun al lui Abe este un topor impresionant cu care taie tot ce ii iese in cale, in special vampiri.
Abraham Lincoln: Vampire Hunter!Abraham Lincoln: Vampire Hunter!
   Pelicula regizata de Timur Bekmambetov si cu un scenariu semnat de Seth Grahame-Smith - cel care semneaza si scenariul pentru  Dark Shadows - a starnit curiozitatea fanilor inca de la aparitia primelor poze din film. Riscant, intrigant dar cu o atmosfera deosebita, Abraham Lincoln: The Vampire Hunter a fost imediat numit cel mai ciudat film al anului 2012.

   Reactia fanilor imediat dupa ce a aparut trailerul a fost una pozitiva: multi sunt fermecati de imaginile pline de efecte, dar si de aerul serios pe care il are filmul. Desi gurile rele au spus ca va fi un esec, se pare ca pelicula va aduna un numar serios de fani, dornici sa il vada pe Lincoln cu toporul in mana si gata sa ucida creaturile noptii.
Abraham Lincoln: Vampire Hunter!

   Afland ca moartea mamei sale a fost cauzata de un vampir si sub indrumarea altuia, adept al unor principii de viata total diferite fata de majoritatea, tanarul ambitios Abraham Lincoln se hotaraste sa starpeasca cat de multi sugatori de sange poate. Si astfel o tine din provocare in provocare, pentru ca vampirii nu sunt fiinte chiar asa de usor de ucis si multe din informatiile necesare pentru a-i combate nu sunt accesibile publicului larg.
Abraham Lincoln: Vampire Hunter!

   Regizorul Timur Bekmambetov creeaza una dintre cele mai surprinzatoare rescrieri istorice din cinematografie. Abraham  Lincoln  pe care il stii ca cel de-al 16-lea presedinte american ajunge un veritabil vanatori de vampiri. Rolul sau este interpretat de actorul american de 29 de ani Benjamin Walker.
   Tim Burton este producatorul executiv al peliculei care are un buget de 70 de milioane de dolari. Din distributie mai fac parte Rufus Sewell, Dominic Cooper si Mary Elizabeth Winstead. Abraham Lincoln: The Vampire Hunter va ajunge in cinematografe pe 22 iunie 2012.

SURSA: Procinema

2 comments

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!