SETEA de Carrie Jones - o nouă serie, în curând la RAO


posted by Laurentzyu on

1 comment

Need (Need, #1)Captivate (Need, #2)Entice (Need, #3)
    
  Zara White suspectează că un ciudat o urmăreşte. Ea este, de asemenea, obsedată de fobii. Şi da, chiar nu a mai fost în apele ei de când a murit tatăl ei. Dar să se exileze în frigurosul oraş Maine ca să locuiască cu bunica ei? Asta a fost cam extrem! Mutarea ar trebui să o ajute să rămână întreagă la minte ... dar Zara e aproape sigură ca mama ei pur şi simplu nu o să-i facă faţă.
  Şi totusi, Zara nu s-ar fi putut înşela mai tare. Până la urmă, se pare că urmăritorul nu e doar o plăsmuire a imaginaţiei sale bogate. De fapt, el încă o mai urmăreşte, lăsând în urma lui o dâră sinistră de praf de aur. E ceva nu tocmai în regulă - nu tocmai uman - în acest oraş adormit, şi toate semnele duc spre Zara.
  În acest roman înfiorător, Carrie Jones ne oferă suspans, dragoste şi o creatură de care nu te-ai fi gândit niciodată că trebuie să te fereşti.
***
  Primul volum al seriei va apărea la noi în ţară în prima jumătate a anului şi va avea o cu totul altă copertă, mai urâtă zic eu, pe care o puteţi vedea aici (pe blogul Sabinnei). Ce părere aveţi? Nu-i aşa că e frumoasă? Cartea în sine, nu coperta!

1 comment

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!