RECENZIE | Pacatos de sexy, de Linda Francis Lee


posted by Laurentzyu on ,

2 comments

Această carte mi-a fost oferită de editura Nemira căreia îi mulţumesc!

TITLU: Păcătos de sexy
AUTOR: Linda Francis Lee
TRADUCERE: Nicoleta Ionescu
EDITURANemira
NUMĂR PAGINI: 415
COPERTA: broşată, lucioasă
FORMAT18x10
COLECTIA: Glossy Books
CATEGORIE Romance
ANUL APARIŢIEI: 2011
ISBN978-606-579-252-4

REZUMATDupă ce cunoaşte un bărbat pasional, Chloe îşi descoperă latura sălbatică... Banala Jane Chloe Sinclar n-a fost niciodată rea! Asta până să ajungă în braţele unui minunat necunoscut. Mai mult,  lumea ei se dă peste cap cu totul în dimineaţa în care străinul cel senzual se dovedeşte a fi specialistul venit să salveze de la faliment canalul de televiziune la care lucrează ea.
   Sterling Prescott are o voinţă de fier, e îngrozitor de atrăgător şi hotărât să preia KTEX TV. Însă niciun pariu nu mai e valabil când pisica sălbatică şi dezlănţuită, care l-a lăsat baltă cu o seară în urmă, se întoarce în viaţa lui şi se comportă ca un şoarece de bibliotecă. Şi parcă toate o iau razna când Sterling se hotărăşte să câştige mai mult decât postul de televiziune şi să-i demonstreze lui Chloe că nu e deloc rău să fii păcătos de sexy...

PENTRU MINE: O poveste mult prea glossy. Nimic mai mult!

DESPRE AUTOR: Originară din Texas, Linda Francis Lee şi-a început cariera încă din studenţie, în publicistică. A scris primul roman, Blue Waltz (1996), bine primit de presă, în vreme ce preda statistică şi probabilităţi. Au urmat, de-a lungul anilor, nu mai puţin de optsprezece volume de proză, cele mai noi urmând să fie ecranizate în curând. Multe dintre romanele semnate de tânăra prozatoare care locuieşte acum la New York sunt bestselleruri traduse în douăsprezece limbi în doar câţiva ani. Nominalizată la numeroase distincţii, scriitoarea a câştigat, printre altele, prestigiosul Premiu RITA.

PLUSURI:
O poveste delicioasă de dragoste.
Aşa cum în Jurnalele Vampirilor avem file de jurnal, aici avem e-mailuri!

MINUSURI:
O carte, aşa cum am mai spus, mult prea glossy.
Un pic cam plictisitoare (cel puţin pentru mine!).

________________________________________________
RATING: 


2 comments

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!