Franciza Twilight continuă la Lionsgate?


posted by Laurentzyu on ,

2 comments    Studioul Summit Entertainment a fost achiziţionat ieri de către Lionsgate, ceea ce trece în posesia companiei ulterior menţionate şi drepturile asupra francizei Twilight. Într-un interviu acordat publicaţiei LA Times, preşedintele Lionsgate, Jon Feltheimer, a menţionat că, cel mai probabil, saga cu vampiri ce a înregistrat peste 2,5 miliarde de dolari în toată lumea la box-office, nu se va încheia odată cu lansarea ultimului film din serie, Breaking Dawn – Part 2.
    „Prevăd că Breaking Dawn Part 2 va avea încasări de peste 700 de milioane de dolari la box-office în toată lumea. Este greu să-mi imaginez că o franciză al cărei film obţine asemenea încasări nu va mai putea fi valorificată ulterior".
   "Este o serie nemaipomenită pe care pe care au reuşit să o menţină admirabil, fără să îi scadă deloc valoarea. Aşa că sper că o vom continua într-un fel sau altul”, a spus Feltheimer. Potrivit afirmaţiilor sale, seria Twilight ar putea continua fie pe marele ecran (cel mai probabil sub forma unui reboot), fie sub forma unui serial TV.
    Valoarea tranzacţiei ce a adus în posesia Lionsgate studioul independent Summit Entertainment s-a ridicat la 412,5 milioane de dolari. Franciza Twilight se va alătura astfel anticipatei serii Lionsgate, The Hunger Games, a cărei lansare va avea loc în România pe 23 martie. The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 va debuta pe marile ecrane în 16 noiembrie 2012.

SURSA: Cinemagia

2 comments

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!