ÎN ÎNTUNERIC de Mark Billingham în curand la LITERA


posted by Laurentzyu on

1 comment


O noapte ploioasă, în Londra. Un ritual de iniţiere din cadrul unei bande se sfârșește cu focuri de armă într-o maşină care virează brusc pe trotuar și plonjează într-o staţie de autobuz. Totul duce la moartea unei victime nevinovate. Dar realitatea este mult mai teribilă...
O viață este distrusă și alte trei sunt marcate pentru totdeauna: a tânărului care a apăsat pe tragaci, a unui bătrân gangster care plănuia o răzbunare mortală şi a femeii însărcinate care se luptă cu disperare să descopere adevărul. Cum se va descurca ea, cu numai două săptămâni înainte de a naşte, într-o lume în care moartea este un risc profesional?
Într-un oraş în care violenţa poate fi întâmplătoare sau meticulos planificată, în care bandele de adolescenți intră în conflict cu cele ale infractorilor de carieră şi în care loialitatea se plătește cu sânge, orice este posibil.


„La fel de bun ca maeștrii thrillerului Ian Rankin şi Val McDermid.”
Time Out

„O lectură vioaie, plină de spirit.”
The Times

„Un thriller şocant și extrem de bine scris.”

The Guardian 

„O variaţie plină de inventivitate pe tema crimelor în serie.”

Sunday Telegraph

În întuneric nu este doar un thriller pasionant şi un portret convingător al traficului de droguri în sudul Londrei, ci și o explorare emoționantă a durerii.”

Evening Standard
Copertă: broşată
Format: 120 x190 mm
Număr pagini: 416
ISBN: 978-606-600-518-0

1 comment

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!