Hunger Games,cel mai aşteptat film din 2012: de ce a fost ales de jumătate de milion de oameni în SUA?


posted by Laurentzyu on ,

2 commentsVremea lui Twilight a apus. Cel mai aşteptat film din America în 2012 îi va înnebuni pe fanii cărţilor lui Suzanne Collins!


Conform unui sondaj realizat de cei de la MTV pe NextMovie.com şi în care peste un milion de oameni au votat, Hunger Games este cel mai aşteptat film din 2012 în SUA ( 50% din voturi) depăşind super producţii ca Saga Amurg: Zori de zi - Partea II, The Dark Knight Rises sau The Hobbit: An Unexpected Journey.
 

Cu un buget de 80-100 de milioane de dolari, Hunger Games e filmul pe care specialiştii îl anunţă drept următoarea franciză blockbuster.

Prima parte a trilogiei SF scrisă de Suzanne Collins şi vândută în aproape un milion de exemplare în peste 38 de tari, Hunger Games (Jocurile Foamei) a devenit un adevărat fenomen şi se va lansa pe marile ecrane pe 23 martie 2012. Pelicula produsă de cei de la Lionsgate ce plănuiesc să facă din ea o franciză, îi are în rolurile principale pe Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson şi Liam Hemsworth.

Filmul este regizat de Gary Ross, nominalizat de 4 ori la Oscar, iar fanii se aşteaptă la suspans, bătălii, dragoste, intensitate şi energie. Acţiunea filmului are loc în Panem, o ţară post-apocaliptică împărţită în 12 districte, conduse de Capitoliu. Anual, fiecare district trimite un băiat şi o fată la „Jocurile foamei”, un concurs de supravieţuire televizat în urma căruia câştigătorul primeşte provizii pentru districtul său. Motivul sângeroasei întreceri îl constituie revolta districtului 13 împotriva sistemului.


Fanii poveştilor fantastice gen Harry Potter vor avea motive să fie încantaţi. Imaginile din trailerul pentru Hunger Games au fost lăudate puternic de fanii cărţilor, iar criticii spun că filmul va umple golul lăsat de Harry Potter!2 comments

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!