CARTEA MICULUI VRAJITOR - Ed Masessa


posted by Laurentzyu on

1 comment


TITLU: Cartea micului vrajitor - Bagheta magica
AUTOR: Ed Masessa
TRADUCERE: Mirella Acsente
EDITURA: Corint Junior
NUMĂR PAGINI: 24
COPERTA: cartonata, brosata
FORMAT: 26x30
CATEGORIE: Carti pentru copii, Fantasy
ANUL APARIŢIEI: 2008
ISBN: 973-128-172-8RECENZIE: Cartea micului vrăjitor reprezintă o carte de nelipsit din biblioteca unui vrăjitor, un îndreptar întocmit de însuşi Coralis, Maestru Creator de Baghete Magice, de la Înaltul Consiliu din Aratta pentru toţi cei care doresc să devină vrajitori. O carte fabuloasă care te învaţă secretele confecţionării unei baghete magice, în care afli povestiri din istoria făuririi de baghete magice şi înveţi cum să citeşti în stele şi să stăpâneşti forţele naturii. Fiecare pagină conţine mesaje secrete şi însemnări ale lui Coralis, notiţe şi scheme ataşate, care te vor ajuta să faci primii paşi în această lume nouă. Dacă deschizi sertarul magic de la sfârşitul cărţii, vei găsi o baghetă magică de stejar cu mâner detaşabil înăuntrul căruia poţi pune obiecte magice precum cele pe care le vei găsi în carte - pene magice, nisip vrăjit, cristale din centrul pământului. Mult succes în încercarea ta de a deveni vrăjitor!

PENTRU MINE: Chiar dacă e o carte de copii, ilustraţiile şi toate mesajele misterioase din carte m-au făcut să o plac şi să o recitesc. Deşi nu ai încredere în toate acele lucruri, micile poveşti si întâmplări din viaţa lui Coralis ies din pagină ca un abur magic care te învaluie şi îţi îneacă toate simţurile. Incredibilă!

CITATE: Puteţi citi câteva pagini din carte aici!

DESPRE AUTORLui Ed Masessa îi place să scrie carţi pentru copii. Are o pasiune pentru cărţile fantastice pline de surprize şi pe care dacă le dezvălui secretele şi le înveţi tainele te poartă într-o altă lume. Pe lângă această carte magnifică, Ed a mai scris şi alte cărţi cu aceeaşi tematică fantastică - Cartea Vrăjitorilor, Cartea Spionilor, Jurnalul călătorului în timp, Atacul extratereştrilor, dintre care doar primele două au fost publicate şi la noi în ţară.PLUSURI
Captivantă şi plină de învăţături magice.
Toate obiectele vrăjite de la sfârşitul cărţii care au aspectul de autenticitate.

MINUSURI:
Mult prea scurtă şi un preţ inaccesibil unora.
Păcat că nimic din ceea ce ai citit nu este adevărat! :(


________________________________________________
RATING: 

1 comment

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!