SHINING de Stephen King continua!


posted by Laurentzyu on ,

No comments


Da, ati auzit bine! Opera lui Stephen King, SHINING, va avea o continuare! Si toate acestea pentru ca multi dintre noi s-au intrebat: Si totusi, ce se va mai intampla cu Danny Torrance? Acest zvon al continuarii, desi s-a cam auzit de prin 2009, deabia acum o luna a fost cofirmat de insusi regele horror. Se va numi DR. SLEEP si va continua povestea lui Danny care, ajuns la varsta de 40 de ani, lucreaza intr-un azil de batrani din New York si ii ajuta cu puterile sale extraordinare pe cei bolnavi sa paraseasca aceasta lume in liniste. Dr. Sleep se anunta insa, o continuare spectaculoasa, mai buna decat prima parte. Eu deabia astept! VOI?

Aveti mai jos doua filmulete, ca bonus! :) In primul, Stephen King anunta publicarea continuarii volumului Shining, iar in al doilea (SURPRIZA!!!), citeste un fragment chiar din Dr. Sleep!


Si, in final, pentru ca tot suntem la capitolul Stephen King si pe Nemira.ro cartile infricosatoare au o reducere aparte, care este cartea voastra preferata semnata de maestrul groazei?

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!