Noutati la NEMIRA!


posted by Laurentzyu on

No comments

Editura NEMIRA ne-a surprins toamna aceasta cu foarte multe noutati editoriale. Cartile au aparut ca pe banda rulanta si ne-au uimit pana la maximum. Pentru mai multe detalii puteti da click pe titlurile cartilor sau pe copertile acestora! Enjoy:

Cea mai recenta aparitie este pachetul Cantec de Gheata si foc al lui George R.R.Martin, care contine primele trei volume ale seriei in format hardcover!

 Si daca am spus mai sus de primele trei volume in format hardcover inseamna ca a aparut si Iuresul Sabiilor de George R.R.Martin, cea mai frumoasa carte a seriei de pana acum!

Au aparut deasemenea si primele doua volume ale seriei Opere Alese.Rodica Ojog-Brasoveanu, O toaleta a la Liz Taylor si Moartea semneaza indescifrabil, si alte patru asteapta sa ajunga in bilbiotecile noastre!
  

A aparut si mult-asteptatul volum al seriei Philip Marlowe Mystery de Raymond Chandler, Somnul de veci, si inca unul din serie va fi disponibil la sfarsitul acestei luni!

Favorita mea, Cartea ucenicului vrajitor de Oberon Zell-Ravenheart, a aparut si ea. Maine va veni si la mine in biblioteca! Deabia astept!

O alta carte nou-nouta (care pe mine sincer nu ma pasioneaza) este Orasul din afara timpului de Enrique Moriel.

In curand la Nemira vor aparea multe alte titluri pe care le gasiti aici! Ce parere aveti? Nu-i asa ca sunt multe?

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!