START Concursului Halloween


posted by Laurentzyu on

5 comments

START! Da, iata ca asa incep aceasta postare. Prin a da startul acestei minunate competitii de Halloween! Dupa cum stiti, incepand cu aceasta luna, pe blog au fost postate patru povestiri horror: Apartamentul 666, ANGELS 1, Atractie dincolo de mormant si Iubire monstruoasa. In fiecare povestire se afla un indiciu, reprezentand un cuvant de culoare rosie, scris mai mare decat celelalte. Folosind toate aceste patru indicii, voi trebuie sa realizati un text in care sa povestiti o intamplare ingrozitoare. Aceasta povestire este obligatorie pentru concurs si va poate aduce maxim 70 de puncte. Stiind ca cel ce are cele mai multe puncte castiga si ca maximul este de 100, voi trebuie sa mai acumulati inca 30 de puncte din urmatoarele cerinte:
3 - daca lasi un comentariu la acest post.
5 - daca dai like paginii de Facebook a blogului aici.
5 - daca pui bannerul catre concurs pe blogul tau
10 - daca spui despre concurs pe blogul tau, pe facebook sau twitter
7 - daca urmaresti blogul prin GFC (ATENTIE! Aceasta conditie este obligatorie!)

Asadar, de acum imi puteti trimite compunerile voastre printr-un e-mail la laurentzyu.books@gmail.com insotita de numele vostru real si numele cu care urmariti blogul prin GFC! Intrati in concurs daca nu urmariti blogul prin GFC, dar premiul va fi acordat urmatorului clasat, si nu dvs. Daca ati indeplinit una dintre conditiile optionale pentru a acumula puncte, va rugam sa specificati in e-mail numele cu care ati dat like, linkul postarii despre concurs si linkul blogului unde ati adaugat bannerul. 

Pentru regulamentul oficial si mai multe detalii puteti intra aici sau puteti intra in legatura cu mine prin formularul de contact. Mult succes!
Enjoy or die!

5 comments

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!