Precomanda acum Urzeala Pacatului de Phil Rickman


posted by Laurentzyu on

No commentsPRECOMANDA AICI!

Urzeala păcatului face parte din seria Merilly Watkins, făcându-ne cunoştinţă cu dedesubturile pline de tensiune ale caselor bântuite şi vânătorilor de fantome.

Reşedinţa Master, din apropierea graniţei cu Ţara Galilor, este o clădire medievală, din ce în ce mai măcinată de trecerea anilor. Însă acum casa şi împrejurimile sale i-au fost vândute ducelui de Cornwall, care plănuieşte să restaureze totul. Problemele apar atunci când Merrily Watkins, angajată de episcopul din Hereford să investigheze locul, descoperă existenţa unor legături  extrem de vechi  între casă şi biserica din apropiere, clădită de Cavalerii Templieri,  ale căror spirite încă mai bântuie Garway Hill. De ce toate hanurile din zonă poartă denumiri astrologice? Ce vrajbă de nepătruns desparte două familii din partea locului? Şi ce anume s-a petrecut aici în vechime, dacă l-a gonit până şi pe marele M. R. James, celebrul scriitor de poveşti cu fantome? În clipa când Merrily află că ea şi fiica ei, Jane, sunt supravegheate de poliţie, aproape că renunţă la întregul caz. Însă o moarte subită încurcă din nou iţele şi Merrily se întoarce la Garway, hotărâtă să descâlcească firele îmbibate de frică şi ură ale istoriei.

„Cel mai bun scriitor englez al literaturii de suspans din zilele noastre.“
Prof. Bernard Knight, TANGLED WEB
„Originală, rafinată şi cât se poate de contemporană. Seria romanelor de suspans a lui Rickman este una dintre cele mai bune care s-au scris vreodată.“
Spectator

DETALII
Autor: Phil Rickman
Colectia: Suspans
Numar pagini: -
Format: 107x108 mm
Aparitie: 29.10.2011
_________________________________________________________________
Mie mi se pare GENIALA!!! Deabia astept sa apara si sa o citesc!

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!