PRECOMANDA ACUM ALBASTRU DE SAFIR, CULORILE DRAGOSTEI #2, DE KERSTIN GIER


posted by Laurentzyu on

No comments


Acum poti precomanda vol.2 al seriei Culorile Dragostei, Albastru de safir, de Kerstin Gier!
Click aici pentru a precomanda, sau aici pentru a citi un fragment din carte!

SINOPSIS:
Rămăsesem împietrită, incapabilă să mai fac vreo mişcare sau chiar să respir. Degetele lui îmi atinseră cu grijă buzele, îmi mângâiară bărbia şi urcară pe obraji, până la tâmple.
– Nu eşti o fată obișnuită, Gwendolyn, şopti el, trecându-şi degetele prin părul meu. Eşti cu totul şi cu totul deosebită. Nu ai nevoie de nici o Magie a corbului ca să fii specială pentru mine.
Chipul lui se apropie tot mai mult de-al meu. Când buzele lui îmi atinseră gura, am închis ochii. OK. Acum urma să leşin.
 Să te îndrăgostești în trecut nu este, poate, cea mai fericită idee. Gwendolyn tocmai a descoperit că a moștenit de la familia ei capacitatea de a călători în timp. În Londra secolelor trecute, ea și Gideon au tot felul de probleme, cum ar fi: să salveze lumea sau... să învețe cum se dansează menuet. (Două lucruri nu tocmai ușoare.) În vreme ce atitudinea lui Gideon devine tot mai bizară, Gwendolyn se simte din ce în ce mai tulburată, până când misterul i se dezvăluie cutremurător de dureros, iar lucrurile se complică și mai tare...
Dragoste eternă este o trilogie palpitantă, amuzantă și plină de romantism. Urmăriți aventurile tinerei Gwendolyn în volumul al treilea, Verde de safir. Daca nu ati citit primul volum al trilogiei, Rosu de rubin, click aici pentru a-l comanda!


Copertă: cartonată
Format: 140 x 210 mm
Număr pagini: 320
Data apariţie: octombrie 2011

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!