LEGAMINTE de Ally Condie in curand la Editura Litera


posted by Laurentzyu on

No commentsÎn lumea în care trăieşte Cassia, nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Cineva – Societatea – hotărăşte pentru toţi: ce să mănânce, cu ce să se îmbrace, cu cine să se căsătorească sau unde să lucreze. Când Cassia află că cel mai bun prieten al ei îi va fi Pereche, consideră această alegere perfectă. Nu pentru mult timp însă, căci imaginea care-i apare pentru o fracţiune de secundă pe microcardul ce conţine date despre Perechea ei aparţine unui alt băiat... Viaţa ei de până acum, atât de atent rânduită, este complet dată peste cap, iar consecinţele acţiunilor ei nu se lasă mult aşteptate.
Legăminte este prima carte dintr-o trilogie despre riscurile asumate în numele iubirii, despre prietenie, speranţă şi curaj.
 „O poveste de dragoste distopică, scrisă de un suflet de poet... În sfârşit, o minunată lume nouă de care fanii seriilor Amurg sauJocurile foamei o vor adopta ca fiind a lor.”  Kami Garcia şi Margaret Stohl, autoarele romanului Cronicile Casterilor
Roman publicat în 31 de țări!

Copertă: cartonată
Format: 140 x 210 mm
Număr pagini: 320
Data apariţie: octombrie 2011

Aveti mai jos coperta oficiala a primului volum al seriei care, mie mi se pare mai frumoasa decat cea a editiei romanesti! Voi ce parere aveti?

Leave a Reply

Ai citit articolul? Spune-ți părerea aici!